ПРИКОВАЛИСЬ, ЧТОБЫ ВЫЖИТЬ

10 вересня 2013, 20:00
Власник сторінки
журналист
0
239
ПРИКОВАЛИСЬ, ЧТОБЫ ВЫЖИТЬ

Пресс-анонс акции. Пациенты приковались наручниками к больничным кроватям

ВІЛ–позитивні пацієнти клініки Лавра, зневірились у порожніх обіцянках влади та прикували себе наручниками до ліжок у стаціонарі клініці.

Запрошуємо вас  на прес-брифінг та акцію протесту пацієнтів, що розпочнеться 12 вересня 2013 року об 11.00 на території лікарні, за адресою вул. Лаврська, 11.

У прес-брифінгу візьмуть участь:

-        Віталій Ткачук, пацієнт клініки, член ВБО «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ»;

-        Ганна Константінова, пацієнт клініки, член Координаційної ради ВБО «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ»;

-        Сергій Дмітрієв, пацієнт лікарні, член ВБО «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ».

Справа в тому, що Президент Національної академії медичних наук України Андрій Михайлович Сердюк, якого і раніше пацієнти звинувачували у нелюдському ставленні до них, використовує адміністративний ресурс та докладає всіх зусиль для того, щоб силовим методом здійснити переїзд клініки у невідповідне приміщення по вулиці Галицька. Таким чином, руйнуються всі попередні домовленості, щодо безболісного та адекватного переселення клініки. Ці домовленості були зафіксовані у Меморандумі, який було підписано 11 липня цього року НАМН України з пацієнтами клініки та представниками церкви.

Ми хочемо припинити це незаконне та антигуманне поводження.

Просимо вас підтримати ВІЛ-позитивних пацієнтів Клініки «Лавра». Сьогодні проблема виселення лікарні турбує людей по всьому світу і не повинна залишитися без уваги.

Пацієнти залишатимуться у лікарні до тих пір, поки доручення А. Сердюка не буде анульовано, а приміщення нової клініки за адресою вул. Амосова, 5 у Києві не буде готове функціонувати як повноцінна лікарня.

Контактна особа: Андрій Андрушків +380966095976,

e-mail: andrushkiv@network.org.ua

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: пациент,Лавра,ВИЧ,наручники
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.