На підтримку ЛГБТ товариства!

11 вересня 2013, 11:20
Власник сторінки
0
170

Я не є геєм, натомість є одним з тих, хто понад сорок років тому вийшов би підтримати Мартіна Лютера Кінґа в його прагненні зрівняти права чорношкірих та людей будь-якої іншої національності.

Адже будь-яке обмеження людей в їхніх здорових бажаннях – є нічим іншим, як обмеження суспільства, котре зрештою називається диктатурою. Диктаторські режими люблять обмежувати всіх задля власного збагачення та просування своїх ідей. І часто-густо вони заражають своїми ідеями люмпенів суспільства, в даному випадку – гомофобів.

Суть проста – мовляв, гомосексуалізм – це хвороба з якою треба боротись! Заявляють про це гомофоби не на логічних підставах, а на суто власному ставленні. Нав’язуючи це своє ставлення суспільству. Це ставлення вони не можуть обґрунтувати нічим іншим, як… Біблією! Книжкою, що не має наукового підґрунтя, постійно обговорюється за суперечності змісту, розділи якої розкидані по усьому світові, а схвалені лише окремі частини. В нас не релігійна держава, а світська й бізнес церкви не є бізнесом держави. Окрім того, це особисте бажання кожного вірити Біблії чи ні, тому вона не може слугувати будь-яким доказом будь-чого, будь-де, коли-небудь. Краще прочитайте книжку Пола Расела – «100 життєвих описів геїв та лезбійок». До їхнього кола, зокрема, належать: Сократ, Сафо, Оскар Уайльд , Олександр Македонський, Святий Августин, Мікеланджело, Леонардо да Вінчі, Вільям Шекспір, П.І.Чайковський, Андре Жид, Марсель Пруст, Сергій Дягілєв, Рембо і Верлен, Елеонора Рузвельт, Юкіо Місіма, Марлен Дітріх, Дерек Джармен, Рудольф Нурієв. Цей список за бажанням можна продовжувати довго.

А між тим, гомосексуалізм уже понад як 20 років виключений з переліку хвороб. То чому ж наше суспільство так гостро реагує на геїв, невже насправді хворе суспільство?! У радянському союзі існувала сумнозвісна 121 стаття «За злягання з чоловіками», котра карала кожного, хто злягався з собі подібним. Обґрунтування цієї статті дав міністр юстиції Ніколай Крилєнко – «це буржуазна річ, недозволена в радянському суспільстві». Вірні прихильники радянського союзу досі згодні з ним.

Сучасна Російська Федерація в особі Владіміра Путіна наслідує звичаї старої агентури. Путін, як досвідчений КДБ-т, просуватель «російського світу» та адепт православ’я допомагає ухвалити закон про «Заборону пропаганди гомосексуалізму». Міжнародна спільнота не забарилась: ООН заявила про зухвале порушення прав людини з боку Росії. То є прикро ще й з того боку, що Росія чомусь досі є членом ООН! Чи не час вийти з цієї поважної міжнародної інституції, остаточно перебуваючи в тайожному союзі?

Наші сучасники: Річард Райан – професор психології та психіатрії з університету Рончестеру й Вільям Райан – доктор психології в Каліфорнійському університеті зробили сенсаційні висновки, з якими ви можете ознайомитись на цій сторінці: http://www.inosmi.ru/world/20120430/191378458.html (Обережно - російська мова! Тож не забудьте скористатись google chrome для перекладу інформації на будь-яку європейську мову – прим. автора)

В нас, боже борони, не імперія лиха, тож ми можемо (поки що) вільно обговорювати ці речі. Насправді, це не питання, наша європейська родина давно вже зробила свідомий вибір на користь: прав людини поза залежності від національності, мови, статі, політичних та релігійних уподобань. (у межах існуючих в Європі – прим. автора) Вільне суспільство – це є наш здобуток, а не ганьба. Обов’язок кожного громадянина України, котрий відчуває себе європейцем та носієм великої української історії з тисячолітньою історією – доносити ці повідомлення до широкого кола громадськості.

Цього року ООН запустило нову компанію у суспільстві під назвою «Вільні та рівні». Верховний комісар із прав людини зокрема зазначила: «У Загальній декларації прав людини був обіцяний світ, в якому всі люди народжуються вільними і рівними у своїй гідності та правах - без винятків.» - зазначила Наві Піллей.

Гомофобія – це злочин, хвороблива уява підвищити себе понад людьми з іншими ідеями та уподобаннями. В країнах Середньої Азії – гомофобія особливо актуальна, оскільки підігрівається місцевими шаманами, хай то Мао Цзе Дун чи то пак Пол Пот чи Владімір Путін.

Зупинимо азійські прагнення в Україні, зробимо Україну вільною європейською країною! Наше майбутнє тільки в ЄС, ми потрібні лише вдома. А на чужий коровай рота не роззявай!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.