Порошенко «медіа-походом» йде на Закарпаття проти Балоги

11 вересня 2013, 16:00
Власник сторінки
0
187

У випадку завершення Порошенком фінансової оборудки щодо «Карпат-ТВ», Балога автоматично втрачає вплив на значний сектор інформаційного простору Закарпаття

З наближенням старту президентських виборів вітчизняні депутати-олігархи активно зондують грунт на предмет виявлення вигідних капіталовкладень, насамперед в інформаційній сфері.
Цікава тенденція наразі спостерігається навколо незначної закарпатської компанії ТОВ «Карпат-ТВ» з м.Ужгород, яка має ліцензію провайдера програмної послуги на 48 канал шляхом ефірної передачі через систему «Мітріс» на Закарпатську область.
Один з провідних, до недавнього часу, медіа-гравців - народний депутат України П.Порошенко зацікавився можливістю придбання компанії ТОВ «Карпат-ТВ». Переговоривши з власником компанії М.Романюком та досягнувши попередньої домовленості, П.Порошенко планує ввести до складу засновників ТОВ «Карпат-ТВ» свою довірену особу, для подальшої передачі їй контрольного пакету акцій.

Ситуація цікава ти, що П. Порошенко та М.Романюк натикнулись на різку протидію у придбанні компанії з боку народного депутата України В.Балоги. У випадку  завершення Порошенком фінансової оборудки щодо «Карпат-ТВ», Балога автоматично  втрачає вплив на значний сектор інформаційного простору Закарпаття, що, відповідно, послабить його позиції на виборчих стартах у 2015-му.
Порошенко ж, в свою чергу, при отриманні у власність зазначеної компанії, автоматично введе її до підконтрольної української цифрової телемережі «Максимум-ТБ».
Відомо, що той, хто володіє інформацією чи засобами її поширення, відіграватиме не аби яку роль під час виборчої кампанії, а відповідно – за відсутності ефективної конкуренції претендуватиме на максимальні дивіденди від політичної реклами.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.