Водії «обписывают» Київ або куди сходити в туалет водіям автобусів

12 вересня 2013, 08:51
Власник сторінки
Громадський діяч, експерт з місцевого самоврядування, державний службовець
0
321
Водії «обписывают» Київ або куди сходити в туалет водіям автобусів

В Києві на кінцевих зупинках автобусів немає вбиралень для водіїв.

У Києві, наразі, відкрито близько 300 маршрутів і щодня на столичних автошляхах працюють більше 2 тисяч маршруток різних форм власності.  Міська влада надала відповідний дозвіл, вигравшим тендер підприємцям – перевізникам і, здається, на цьому їх участь у транспортній галузі міста закінчилась... Раніше на кінцевих зупинках маршрутів знаходилась диспетчерська,  кімната відпочинку для водія та вбиральні, але сьогодні нічого з цього вже немає –   приміщення були або знищені, або продані, а потребами водіїв ніхто й не переймався…                   
 Тому водії  «винайшли» такий собі «дорожний  туалет», який я побачив вчора на центральній вулиці Києва:  

     


Я зробив зауваження водію, на що  отримав запитання: «А куди нам ходити?». Це питання  виявилось риторичним, адже сьогодні біотуалети можна побачити на Хрещатику, а ні як не на кінцевих транспортних зупинках.  Нещодавно повідомлялось, що Київська міська адміністрація хоче витратити на туалети 10 млн. грн. і це лише, за словами директора департаменту        житлово - комунальної            інфраструктури      КМДА   Д.Новицького, тільки на проектну документацію (!). (http://sled.net.ua/golubchenko/i/tualeti/2013/07/08).

Тому, звертаюсь до міської влади, встановіть вбиральні на кінцевих зупинках маршрутів для водіїв! Це питання в інтересах не лише перевізників, а й усього міста - адже, якщо 2000 водіїв користуватимуться  такими «туалетами», як на фото, то нащо перетвориться наша столиця?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.