Розпочалося проникнення опозиціонерів до ПР

13 вересня 2013, 08:49
Власник сторінки
0
196

Сумські штірліці активізувались…


Останнім часом очільники Сумського обласного осередку ВО «Батьківщина» активізували заходи з метою введення до складу керівництва регіональних осередків Партії регіонів (ПР) підконтрольних осіб для отримання з їх допомогою інформації про стратегію і тактику діяльності ПР та перешкоджання її агітаційно-пропагандистській роботі під час президентських виборів 2015 року, як про це повідомили активісти згаданої політичної сили.

Як результат, опозиційно налаштований заступник голови Краснопільської РДА Ю. Яремчук (безпартійний) за погодженням з народним депутатом України від ВО «Батьківщина» О. Медуницею подав заяву на вступ до Партії регіонів.

При цьому, у РДА подейкують, що вказані дії Ю. Яремчука пов’язані виключно з бажанням утриматися на займаній посаді, а не із зміною політичних переконань на користь ПР. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.