Розчарований!

15 вересня 2013, 08:15
Власник сторінки
0
175
Розчарований!

... передбачити суттєвий перелом у економіці і досить передбачувану перемогу В. Януковича на виборах 2015-го.

Розчарований примітивним ставленням, до соціального прошарку чи шару, котрі і народили партію влади у обличчі ПР, та опозицію. А, точніше, розчарований ігноруванням різниці у електоральній підтримці вказаних політичних сил.

Те, що ці політичні сили відображають інтереси буржуазії, не має ніякого сумніву.

Якби опозиція мала підтримку середнього класу чи громадянського суспільства (стійку, щоденну, а не голосами на виборах), то цю владу вже давно б злизнув, чи то Податковий Майдан, чи то мовне протистояння, чи то останні парламентські вибори.

Партія Регіонів – це дитя 2-х батьків: олігархо-кланової буржуазії і симбіозно-паразитичної бюрократичної буржуазії, котру іще можна назвати владно-посередницькою.

Це їй не потрібна Асоціація із ЄС! Бо тоді прозорою буде (і вже стає) її діяльність.

Іще пару років тому не можна було навіть подумати, щоб зустріти у ЗМІ приклади паразитичного симбіозу влади у вигляді декількох «армій» і «фронтів» чисельністю у сотні тисяч «штиків».

Ось, наприклад, такі публікації «малюють портрет» владно-посередницької буржуазії:

«Укрзалізниця віддала вагони шести ТОВаришам, Чому крадуть із бюджетів, Школярам Дніпропетровщини купили…, Фірма депутата, УЗУРПАЦИЯ ВЛАСТИ БЮРОКРАТИЕЙ, Совет директоров вместо городского сонета, РНБО накупила автівок на 2…, Рідна фірма екс…,  Рідна фірма Прасолова виграла перші 17 мільйонів, Регионалы госконтроль на рынке такси, Приховані тендери облдержадміністрації призвели до монополії на ремонт доріг, Лондонская компания с активами в 4 фунта стерлингов приобрела санаторный комплекс Ай…, Кожна четверта гривня, яку сплачують українські платники податків, сьогодні осідає у кишенях корупціонерів, Іпотечна корупція в законі, З 1 липня стануть законними рейдерські грабежі підприємців, З українців по гривні - "Ельбрусу" мільярд, "Енергоатом" накупив надкоштовних труб на 10 мільйонів, Декларації — під контроль!, Публічність доходів чиновників в Україні та світі: відчуйте різницю, Ветеринари докупили вакцин на 4 мільйони у "сімейної" фірми керівника».

У депутата відібрали мандат. Кажуть, він дуже полюбляє Росію! Не вірю! Вважаю, що він дуже полюбляв заробляти гроші «дерибаном» бюджету міста, комунального підприємства, Держбюджету, державного підприємства і навіть, підприємств олігархів!

Мало хто бачить підкилимну революцію, котру проводить В. Янукович. Вона значно потужніша за Помаранчеву!

Наголошую, що це реально революція! Це революція із тих 120 буржуазно-демократичних революцій, про які 9 років тому у Щорічному Посланні казав Президент США Дж. Буш. Вони, по 2-3 щорічно, відбулися після 2-ї Світової Війни.

Чому революція? Бо наслідки її революційні. Знищується на кореню отой прошарок, який названий вище симбіозно-паразитичною бюрократичною буржуазією.

Той прошарок, котрий 20-30-відсотковим оброком обклав кожного українця!

Тому ми стоїмо на місці. Бо «вони» розперезалися. Бо то їхня влада!

До часу! А час настав.

Який сценарій далі?

Перше це то, що «вони» переведуть свої капітали у вільноконвертовану валюту і збагатять нею матінку-Європу!

Друге це то, що під тиском В. Януковича і декількох олігархів «вони» підуть у реальний, продуктивний бізнес.

А це вже не п’ятивідсоткове зростання економіки, котре закладене у Енергетичній Стратегії. А значно більше! Дуже значно! Це вже «східноєвропейський тигр»!

У травні 2010-го напророкував Юлі 10 років в’язниці («Опозиція на нарах»). А сьогодні на основі вищенаведеного можу із деякими застереженнями передбачити суттєвий перелом у економіці і досить передбачувану перемогу В. Януковича на виборах 2015-го.

Все вищенаведене – це авторський коментар до статті у газеті «День»:

«Максим РОЗУМНИЙ: «Підписання Угоди про асоціацію з ЄС зрівняє позиції влади та опозиції», Юлія Лучик, 13 вересня, 2013, 13 вересня, 2013 - 11:35».

Надалі, після публікації коментаря, був здивований майже збігом думок із П. Нуссом. Нижче посилання:

«Пятниця, 13 вересня 2013, 20:57, Тоня Туманова, «П.Нусс: Президента України можуть обрати в першому турі»

Павло Нусс припустив обрання президента України в першому турі у 2015 році…

відсутність реальної політичної конкуренції гарантує переобрання на посаду Президента України Віктора Януковича».

У чомусь вбачається збіг думок П. Нусса із М. Розумним. Це про «зрівняння позицій влади та опозиції».

І тут у обох помилка, яка вже вказана вище. Різні соціальні сили підтримують владу і опозицію!

Це ПР та комуністам дуже бажається зрівняти у цьому питанні владу і опозицію. Це ними поширюється гасло «Вони такі ж самі, як і ми, тільки підліші, брехливіші, недолугіші, не освіченіші, і т. інш.».

Чому у 120 буржуазних країнах відбулося 120 буржуазно-демократичних революцій? Хто із ким бився?

Чи читав хтось із названих політиків Ролана Барта «БУРЖУАЗИЯ КАК АНОНИМНОЕ ОБЩЕСТВО»?

Ось звідки розчарування примітивом, котрий нам пропонують відомі в Україні фахівці. Не виключаю і обмеження їх можливості відкрито виказати свою думку. Тоді не треба їм піаритися у ЗМІ, а читати молоді «голу» теорію політології.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.