Про сучасну політику

16 вересня 2013, 10:23
Власник сторінки
історик, юрист
0
169

Тимошенко про Маркова: "12 вересня на Сході та Півдні України народився новий молодий, енергійний, харизматичний, ідеологічний лідер проросійськи налаштованих громадян України, який гарантовано буде б

Тимошенко про Маркова: "12 вересня на Сході та Півдні України народився новий молодий, енергійний, харизматичний, ідеологічний лідер проросійськи налаштованих громадян України, який гарантовано буде балотуватися в президенти, а це вже початок кінця самого Януковича".
 
 
Те, що політика - це бруд та відверте фарисейство, мета якого дерибан державного бюджету, я знав. Але всякому бруду та фарисейству є певна межа. Межа та - людська порядність та елементарна повага до свого потенційного виборця, який своїми бюлетенями буде голосувати за право політика смачно їсти та спокійно спати, навіть у сесійній залі, за рахунок податків того ж самого виборця.
 
Марков, як політик та лідер проросійські налаштованих громадян народився не 12 вересня 2013 року. Народився він значно раніше. І народжувався він у крові українців, які падали на одеську бруківку під ударами його биків, які були учасниками та бабками- повітухами того кривавого народження. З моменту його народження, як політика, до стрімкого запаморочливого успіху у вигляді обрання депутатом ВР, не було жодної спроби з боку єдиної сили українців, якщо не зупинити цю людину, то хоча б помститися за кров своїх побратимів. Хоча ні. Одна спроба була, коли з Луганська до Одеси виїхало три групи щоби пояснити марківським бойовикам, що безкарно бити націоналістів не можна. Тоді нас зрадили. Зрадили свої ж типу побратими, що дало мені всі підстави сказати в очі нинішньому віце-спікеру від Свободи Кошулинському, що він негідник.
 
Фракція Свободи у ВР - це більше 30 чоловіків, які такими себе вважають, бо є первинні статеві ознаки. Мужності цих клоунів вистачає на театралізовані вистави з парканом та побиттям незахищенних перед депутатським свавіллям охоронців. Жоден з них не наважився підійти до Маркова і розібратися з ним за кров однопартійців. І я розумію чому. Для цього треба мати або мужність, або дозвіл з Банкової. У нашому випадку ці два моменти відсутні, що дозволяє Маркову спокійно і гарантовано балотуватися в Президенти.Гарантією балотування ідеологічного лідера Маркова буде його відверта українофобія та жалюгідна пародія на національну ідею з боку ВО "Свобода", яка в черговий раз зрадить українців, кинувши їх під біти марковських поплічників заради електорального успіху партії "Родина" 
 
Ліс рубають - тріски летять. І неважливо, що тріска - це покалічені українці. Головне, що лісоруб Марков наближує початок кінця самого Януковича.
 
Політика - це бруд та відверте фарисейство, мета якого дерибан державного бюджету. Гроші не мають запаху, але мають колір. Зелений, з відтінком червоного. Такого ж червого, як і наша українська кров...
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.