Прем'єр-міністр Австралії

17 вересня 2013, 08:01
Власник сторінки
Dolce far niente
0
346

до Бурлаки



«Більшість австралійців вірять в християнського Бога. Це не релігійна дискримінація, не вплив правих, не політичний тиск. Це факт. Чоловіки і жінки створювали цю націю на основі християнської віри. Це спосіб життя нашої країни, він прищеплюється дітям у школах. Якщо наш Бог когось ображає, хай їдуть в інше місце. Тут наша земля, наша країна. Якщо ви поділяєте наші цінності – ласкаво просимо. Якщо ви приїхали, щоб обурюватися, якщо вам не подобається наш прапор, якщо вам не подобається наша християнська віра, ви завжди можете скористатися базисним демократичним правом – правом виїхати звідси куди завгодно. Вам тут не подобається? До побачення. Ми вас сюди не кликали »


Більшістю українців вірять у християнського бога  в своїх українських церквах. Вірять своєю українською мовою і на своїй українській землі.
Це не вплив "фашиздов" і не "ущімлєніє". Це факт. Чоловіки і жінки створювали цю націю на основі своєї віри і своєї культури. Це спосіб життя українців який поколіннями прищеплювався українським дітям не дивлячись на усі ворожі українцям іноземні режими.
Якщо це когось ображає - хай вертаються до своєї Росії. Тут наша земля, наша країна. Якщо ви поділяєте наші цінності, толерантно до них ставитесь - ласкаво просимо. Якщо ви приїхали щоб обурюватись, якщо вам не подобається наш прапор, якщо вам не подобається наша мова і культура, ви завжди можете скористатись базовим демократичним правом - правом виїхати звідси куди завгодно, навіть повернутись до своєї Росії. Вам тут не подобається? До побачення. Ми вас сюди не кликали.

P.S.
Павел Голлум  А-а-а.. Хм... 
Мак, прости, а какие ценности прививают украинские родители детям?
Пожаловаться
17.09.2013, 11:03  Нравится (0)
.......................................................................
Не брехати, не брати чуже, працелюбності, поважати старших....
Принаймні цього батьки вчили мене

Liolikk  Тут ты опять попал в лужу, Мак. Религия и ценности у нас общие с Россией. Это у вас, полуполяков, церковь другая, и папу Римского почитаете безгрешным. Вам бы воссоединиться с Польшей или Австрией, и все будет хорошо. Злодейский Сталин такую свинью вам подложил.
.......................................................................................................
В українців була своя православна церква лише до 1686го року. В 1686 році Москва вирішила за хабар в двісті рублів вкрасти українську православну церкву. Константинопольський патріарх спершу не продався. Москва запропонувала хабар Єрусалимському патріарху Досифею - проте він заявив "що навіть за більшу суму не погодився б".
Тоді московський цар заплатив турецькому візиру який вже сам "вмовив" свого підвладного Константинопольського Патріарха Діонісія віддати українську православну церкву Москві.
За цю оборудку константинопольські єпископи зібрали Собор і позбавили Діонісія патріаршого сану. Діонісій звернувся по допомогу до Москви - проте Москва його кинула.
Константинопольський патріархат неодноразово заявляв що невизнає захоплення української православної церкви Москвою. Наприклад в 1924 році - "відділення від Нашого Престолу Київської Митрополії й залежних від неї Православних Митрополій Литви та Польщі, а рівно ж прилучення їх до Святої Московської Церкви наступило не за приписами канонічних правил, а також не дотримано всього того, що було установленно відносно повної церковної автономії Київського митрополита, який носив титул Єкзарха Вселенського Престолу"
Кацапи, чим ви гордитесь? Те що за хабар турецькому візиру змусили константинопольського патріарха погодитись на передачу вам української православної церкви?


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.