Ужгородські "За" і "Проти" членства України в Євросоюзі

17 вересня 2013, 10:22
Власник сторінки
0
161
Ужгородські  За  і  Проти  членства України в Євросоюзі

Як заявив сьогодні в Ужгороді на зустрічі з журналістами радник Президента України Володимир Зубанов, "Захід і Центр України — за ЄС, Схід і Південь — за Росію".

У соціологічному плані 60 відсотків опитаних громадян України "не проти" вступу нашої держави в ЄС. Окрім того, політик з будь-якого табору, обраний Президентом, стає "проукраїнським", так як має захищати всю Україну, а не тільки якусь її частину..

На переконання Володимира Зубанова, сьогодні Україна має "унікальний шанс" зробити величезний крок уперед, приєднавшись до великої європейської родини. Ще більшої унікальності цьому надає той факт, що нинішній президент Віктор Янукович — "людина зі Сходу", де, повторимося, сильні проросійські настрої (у плані Митного союзу), однак це не завадило йому зробити свій вибір між цінностями Європи та Росії на користь перших.

"Світ сьогодні структурований і якщо у Вільнюсі нічого не підпишуть, то росіяни зроблять все, щоб Україна вже ніколи не повернулася до Європи" — зауважив радник Президента. А тому і владі, й опозиції треба зробити все, щоб цього не сталося.

Karpatnews.in.ua

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.