Як "Економічна правда" увійшла в Яценюка

17 вересня 2013, 19:57
Власник сторінки
0
223

Те що з Яценюка економіст, як з баби танк – це зрозуміло, але щоб так нахабно світитись – то мабуть рідко хто додумається.

Днями Арсеній Петрович Яценюк відвідав книжний ярмарок у Львові, де він люб’язно брав автографи та безкоштовно роздавав свою книжку – «Банківська таємниця часів Помаранчевої Революції».

Я б не звернув на цю подію жодної уваги, якби не Олег Медвєдєв у своєму блозі на «УП», сьогодні вирішив відбілювати «хорошого» Яценюка від «поганих журналістів», які «неправильно» висвітлювали дозвілля пана Яценюка.

Зі статтею обурення та повчання, а також переліком всіх справ Яценюка можна ознайомитись тут:

http://blogs.pravda.com.ua/authors/medvedev/5238686c70e98

 

І все виглядало незаймано, доки я вирішив поцікавитись, що ж то за така книжечка. Невже Яценюк не лише вміє читати, але й писати розумні тексти?

Надибав посилання на книжку: http://lev.klioba.com/Bankivska_Taemnycya.pdf

Необізнані з сучасним політикумом люди або просто далекі не помітять нічого підозрілого. Проте, не у моєму випадку. В літературних редакторах значиться Сергій Лямець. Головний редактор… «Економічної правди»! Оце так-так. Це той самий «професіонал», що на його сторінках з’являються повідомлення про зміну курсу гривні через ринок. Невідомо панам, що курс визначає Нацбанк.

Зрозуміло, що Лямець – пішак, хто ховається за ним ще треба віднайти. Мушу віддати належне панові Борису Кушніруку, котрий перший поглузував з горе-фахівців ось тут: http://blogs.pravda.com.ua/authors/kushniruk/5235fe4f84721/

Редакція «Української правди» довго не чекала і захищаючи головного редактора «ЕП» недовго думаючи вирішила насрати на Бориса купу неаргументованого лайна, зокрема, власниця та головний редактор «УП» звернулася до Кушнірука наступними словами:

"И последнее – если вы, читая УП постоянно, до сих пор считаете, что мы играем на руку России и выступаем за Таможенный Союз, то лично я бы не рекомендовала использовать вас как ЭКСПЕРТА.

Я не доверяю вашим экспертным выводам. И точно не стала бы тратить деньги на ваши исследования".

("І останнє - якщо ви, читаючи УП постійно, досі вважаєте, що ми граємо на руку Росії і виступаємо за Митний Союз, то особисто я б не рекомендувала використовувати вас як ЕКСПЕРТА.

Я не довіряю вашим експертними висновкам. І точно не стала б витрачати гроші на ваші дослідження ".)

А хто така пані Притула, щоб давати фахову та емоційну оцінку економістові Кушніруку? Окрім того, що поміченою була на стажуваннях у США, коханкою Ґонґадзе, котрий як на мене вчинив акт державної зради/

Продовження читайте у статті:

«Лікбез з відмивання грошей по-опозиційному»

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.