Лікбез з відмивання грошей по-опозиційному

17 вересня 2013, 20:13
Власник сторінки
0
168

А хто така пані Притула, щоб давати фахову та емоційну оцінку економістові Кушніруку? Окрім того, що поміченою була на стажуваннях у США, коханкою Ґонґадзе!

Котрий як на мене вчинив акт державної зради, адже:

http://www.radiosvoboda.org/content/article/24888634.html

Тому що на той момент він був головним редактором «УП», а пані Притула – його заступницею. Їм усім місце в одній клітці. Але мова не про те.

З яким зухвальством продажні журналюги з об’єднання «Правда» кидаються на своїх викривальників. Все життя прожити на іноземних грантах і бути викрити – не позаздриш, адже доведеться бомбувати.

              Система розкрадання грошей виглядає у спрощеному вигляді таким чином: 



Хочу підкреслити - я не проти іноземних грантів, я є проти таємних грантів. По суті - проти хабарів з боку іншої держави. Як не пригадати події 2004-го року, коли США було нашим стратегічним партнером.

Відносини наших опозиціонерів із іншими країнами повинні бути прозорими, бо хто зна, серед них може бути чимало міністрів і навіть президент. То чим буде розплачувати наша країна за такі послуги? Своїми громадянами та ресурсами звісна річ. 

                               



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.