Юрію Луценку присвячується

18 вересня 2013, 17:43
Власник сторінки
0
860

Міркування вголос

Ось що мене вражає і захоплює в Юлі.

Один відомий колишній політик, а сьогодні громадський діяч, що вважає себе в опозиції до януковича, говорить, що не бажає підносити патрони тим, хто думає "лише про сособисту карєру". І ось Юля:" І якщо їм потрібна моя допомога як щита (це ваша цитата), або як прапора, або як порадника — я завжди поруч, без будь-яких умов і амбіцій. Тільки б вистачило у всіх нас мудрості, сил, жертовності, організаційної міцності. Тільки б забракло нам усім цієї проклятої гордині, щоб зберегти Україну для нашого народу."
Цей колишній політик, а сьогодні громадський діяч називає лідерів опозиції "самозакоханими істотами"
. Знову  Юля:" Я щиро дякую всім лідерам опозиційних партій за те, що незважаючи на політичну конкуренцію в демократичному таборі, у них вистачає людяності, гуманності та відповідальності все ж таки всіма силами визволяти з-за грат свого політичного конкурента.", "- Це фальшива і хибна ілюзія, яку тонко насаджує влада з метою дискредитації опозиції." (стосовно питання "що не тільки владі, а й вашим соратникам вигідно ваше перебування за гратами.") "Давайте спочатку подякуємо Господу Богу та всім нефальшивим опозиціонерам за те, що в Україні, на відміну від більшості пострадянських країн, сильна опозиція взагалі існує. Що вона за роки незалежності народилася та вистояла і що вона практично з голими руками сьогодні на рівних протистоїть правлячому клану та всім його сателітам. І, не зважаючи на їх убойні ЗМІ, мільярдні тіньові політичні фонди та абсолютну владу, ця затята опозиція таки усуне їх режим у 2015 році і, вочевидь, вже назавжди."
Все той самий громадський діяч, колишній політик, ВИМАГАЄ від лідерів опозиції висунути єдиного кандидата вже зараз
. А ось Юля :" Я наполягаю на тому, що висунення єдиного кандидата від опозиції вже в першому турі повністю зламає цю переможну стратегію та забезпечить обрання Януковича на другий термін." ( і далі в інтерв"ю абсолютно логічно обгрунтовує свою позицію).

В народі кажуть, що відмовлятися від хреста не можна. А коли той хрест триматиме ще й один із самих відомих магнатів, що зовсім не проти опинитися в кріслі керівника держави, то і поготів не відмовишся. Але яка ж різниця, хто саме поряд з тобою в церкві на святому таїнстві? І справді цей факт в Україні не має жодного значення! Та не це важливо. Важливо інше: наш колишній політик, а зараз громадський діяч, ставить свого нового кума на один щабель з Юлею і вважає за необхідне, щоб лідери опозиційних сил прислухалися до його думки!! Цікаво, а в самої Юлі наш колишній політик і сьогоднішній громадський діяч поцікавився, що вона з цього приводу думає?

Юля дає бій януковичу навіть звідти, з "комфортноих лікарняних умов" (як вважають навіть деякі опозиційно, начебто,  налаштовані громадяни) , а все той самий колишній політик, а сьогодні громадський діяч пропонує взяти януковича в компанію, щоб, знову ж таки начебто, попасти в євроінтеграцію ( це з наперсточниками!!!!).
Юля робить все, щоб згуртувати опозиційні сили, щоб підтримати не дуже сильних, а той самий колишній політик, а сьогодні громадський діяч, організовує ще один громадський, начебто, рух і таким чином "допомагає" опозиційним силам, а точніше, допомагає януковичу розпорошити прихильників опозиції, дезорієнтувати їх. І саме цікаве те, що він сам того не розуміє, не відчуває і вважає себе не тільки абсолютно правим, але ще й соратником Юлі і її однодумцем!!
За досить тривалий час вимушеної ізоляції від свободи наш відомий колишній політик, а зараз громадський діяч, прочитав понад 200 , якщо не помиляюся, різноманітних книг, які радив і суспільству. Напевно в тих мудрих книгах він не прочитав про те, що якщо ти кидаєш каміння в соратників людини, яку поважаєш і волі якої бажаєш, то це означає, що ти кидаєш каміння і в саму цю людину. Я б порадила цьому відомому колишньому політику, а сьогодні громадському діячеві прочитати, та ні, вивчити, одну книгу – Біблію. Щоб набратися з цього джерела справжньої мудрості зовсім не обов»язково бути людиною релігійною, але може саме з неї він набрався б справжньої, а не тої, що здається, мудрості. І знову ж не можу не згадати Юлю: «- Коли, на вашу думку, ви вийдете на волю?- Тоді, коли для цього прийде час.»
Чому я все це пишу?
Вже багато часу я намагаюся зрозуміти куди йде і веде інших колишній політик, а сьогодні громадський діяч, якого я дуже поважала і якому довіряла. Дуже не хотілося помилитися в оцінках , але зараз я впевнена у висновках. Я справді щаслива від того, що в гіркі місяці його неволі я була разом із ним, хоч він собі цього і не уявляв. Мені дуже шкода, що зараз нам з ним - в різних напрямках.  Я щаслива тим, що це не стосується Юлі.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.