Нардеп-"свободівець" Андрій Ільєнко: "КОМУНІСТИ — ВИРОДКИ!"

19 вересня 2013, 08:49
Власник сторінки
0
192
Нардеп- свободівець  Андрій Ільєнко:  КОМУНІСТИ — ВИРОДКИ!

А КПУ "істинний українець" назвав партією ГУЛага та голодомору та пообіцяв, що всі пам'ятники "катові Леніну" будуть знесені, а над комуністами буде проведено "Нюрнберг-2"...

У процесі розгляду угоди про участь у навчаннях "Океанський щит" нардеп- комуніст Сергій Гордієнко виступив із заявою про те , що в одному з сіл Полтавщини кілька помічників -консультантів народних депутатів від ВО " Свобода" зруйнували пам'ятник В.І.Леніну .

За словами Гордієнка , " вандали були затримані на шляху в сусіднє село , де мали намір зруйнувати пам'ятник радянським воїнам- визволителям " . Також Гордієнко повідомив , що депутат Мірошниченко ( ВО " Свобода" в даний час знаходиться в Полтавській області , де намагається визволити затриманих ) .

У відповідь репліці народний депутат Андрій Іллєнко назвав комуністів - виродками , їх партію - партією ГУЛага та голодомору , і пообіцяв , що всі пам'ятники "вашому катові Леніну " будуть знесені , а над комуністами буде проведено " Нюрнберг- 2", інформує "Обоз".
.
Спікер ВР Володимир Рибак , вислухавши обидві сторони , закликав провести хоч одне засідання без образ .
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.