Імпотенція міського масштабу.

19 вересня 2013, 15:38
Власник сторінки
політичний аналітик
0
198

Більшість киян хочуть якнайшвидшого проведення виборів у столиці.

   Більшість киян хочуть якнайшвидшого проведення виборів у столиці. Це дані опитування, проведеного КМІС на замовлення Комітету виборців України. Повністю підтримують якнайшвидше проведення виборів 48%, скоріше підтримують - 17,8%.

   Читаю ці дані і розмірковую. Чому тоді вибори до сих пір не призначенні . Мабуть тому, що переважна більшість киян не спроможна відірвати свої зади, вийти  і домогтись.  Але вже те що хочуть вже прогрес. Пригадався старий анекдот.

- Як зветься чоловік, який хоче, але не може?

- Імпотент!

- А який може, але не хоче?

- Сволота.

    Ця імпотенція міського масштабу приводить до того що ми готові обговорювати та лаяти будь яку владу, але і пальцем не поворухнемо щоби допомогти самім собі навіть в простіших випадках. Тільки не треба згадувати, на своє виправдання, про помаранчеву революцію. Це було вже давно і неправда, хіба нас дурили перший раз, тоді що взагалі ні кому не вірити і лапки скласти.

   Тому я наголошую, це тільки виправдання, особистої неспроможності і байдужості.  Хочете мене переконати в зворотному.  Наберіться мужності і зробить перший крок.  Відірвіться від телевізора і скажіть самому собі, родичам, знайомим, сусідам « Я ВИМАГАЮ ВИБОРІВ» і готовий відстоювати свої права в будь який законний спосіб. І коли таких голосів буде сотні тисяч, ті депутати яких ми вибирали минулого року, вже замисляться, не призначити вибори в Києві, тим самим порушуючи закон, чи може ну його.     

    А поки ви хочете та мовчите, прострочені депутати КМР готують нову сесію і далі хочуть дерібанити та грабувати наше місто. І це все робиться з вашої мовчазної згоди.

   Як вам бути спільниками?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.