Шукачі металу крадуть решітки водостоків

20 вересня 2013, 11:38
Власник сторінки
Громадський діяч, експерт з місцевого самоврядування, державний службовець
0
202
Шукачі металу крадуть решітки водостоків

Куди діваються решітки з водостоків?

Шукачами металобрухту в Голосіївському районі вкрадено біля 250 металевих решіток з водостоків, що наражає кожного дня киян на небезпеку - від травм мешканців до провалу машин та затоплення вулиць. Ця проблема стосується всього міста Києва і є однією з причин, чому столиця тоне у дощі. Сьогодні о 06.30 ранку, проводивши рейд по Голосіївському району був приємно вражений тим, що побачив біля водостоків одного із керівників району з працівниками служб та представниками ЖЕКів, які займались очисткою водостоків. Поспілкувавшись з фахівцями ми прийшли до однієї думки, що, найперше, як боротися зі зникненням водостоків – це замінити металеві решітки на пластикові решітки, бо так звані решітки придумані народними умільцями довго не служать і не можуть замінити решітки заводського виробництва.
Куди ж діваються решітки? Відповідь ми отримали у одного безхатченка, який розповів, що  крадені решітки ріжуть і здають в підпільні пункти прийому металу.















Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.