Українські нардепи продемонстрували небувалу одностайність!

21 вересня 2013, 08:10
Власник сторінки
0
163
Українські нардепи продемонстрували небувалу одностайність!

У ВР цього тижня всі основні євроінтеграційні закони були проголосовані більше ніж 300 голосами. Таку б консолідацію бачити кожен пленарний робочий день - ціни б нашим "народним послам" не було!

У ВР цей пленарний тиждень пройшов під знаком проєвропейських законів. Планували розпочати роботу над бюджетом на 2014 рік , але поки що фінансової проекту в Раді немає . Тим часом одне досягнення у депутатів на цьому тижні є . Парламент прийняв відразу кілька законопроектів , які необхідні для підписання Асоціації з ЄС.

- Депутати з усіх фракцій продемонстрували консолідацію , якої ніколи не було , - вважає депутат Партії регіонів Світлана Фабрикант . - Основні євроінтеграційні закони були проголосовані більше ніж 300 голосами. Тільки деякі відклали або повернули на доопрацювання. Один з них - про усиновлення дітей іноземцями. Багато списів ламалося з цього приводу. Але всі погодяться , що в поспіху його не можна приймати. Це настільки делікатне питання, що потрібно ще добре над ним попрацювати , щоб убезпечити дітей.
 
З відкладених законів найважливіший - про прокуратуру , який вже відпрацювала Венеціанська комісія. Але він ще не внесений до Ради, і, за словами голови фракції ПР Олександра Єфремова, роботу над ним слід прискоритися.
 
До речі, у п'ятницю на одного депутата стало менше. Глава парламенту Володимир Рибак з трибуни оголосив про позбавлення Ігоря Маркова депутатського мандата за рішенням суду. Ніяких розпоряджень про блокування картки Маркова спікер не давав. Хоча в парламенті запевняють , що більше голос Маркова при голосуванні враховуватися не буде. Тепер своє рішення повинна оголосити ЦВК.

По материалам "КП в Украине"

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.