Абсурд абсурдної держави

21 вересня 2013, 12:55
Власник сторінки
Студент
0
152

Нічого не лишиться тільки зігнутися між полоненими, і попадати між позабиваними

Маємо два документа:

1) Інструкція про порядок приймання іспитів для отримання права керування транспортними засобами та видачі посвідчень водія  -  затверджено Наказом МВС від 07.12.2009 р. № 515.

2) Положення про порядок видачі посвідчень водія та допуску громадян до керування транспортними засобами - ЗАТВЕРДЖЕНО постановою Кабінету Міністрів України від 8 травня 1993 р. № 340 ( зі змінами внесеними постановою КМУ від 12 червня 2013 р. № 627)

Два документа чинні та містять таке:
 В першому  "2.23. Строк дії посвідчення водія становить 50 років і 
обчислюється з дня його видачі."   

В другому " 2. Національне посвідчення водія України на право керування транспортними засобами (далі - посвідчення водія) відповідної категорії дійсне протягом 30 років з дати його видачі.

Маємо так звану колізію законодавства, яка разом з тупістю, заплутаністю та просто відвертим дибілізмом характеризує більшість Українських законів та професіоналізм законодавців.

Для роздумів вставляю уривок з книги пророка Ісаї 10 (Біблія):

"1 Горе законодавцям несправедливим, та писарям, які пишуть на лихо,
2 щоб від правосуддя усунути бідних, і щоб відняти права від убогих народу Мого, щоб стали вдовиці здобичею їм, і пограбувати сиріт...
3 А що ви чинитимете в день навіщення, і наглої згуби, що прийде здалека, до кого втечете за поміччю, і де позоставите славу свою?
4 Нічого не лишиться тільки зігнутися між полоненими, і попадати між позабиваними..."

Незрозумілі закони - усувають від правосуддя народ!

Я завжди вважав і ще раз глибоко переконався, що про одну й ту саму річ можна розказати по різному. Можна написати зрозумілий закон для широкого кола людей, а можна написати баламуть розкидану по різним документам з фразами "якщо інше не передбачено"та з суперечностями з іншими такимиж законами. 
Мета одна - зробити з людей дурнів в елементарних суспільних відносинах. Викликати огиду до ознайомлення з своїми правами. 
Дайте собі відповідь на питання - для чого існує Україна, яку роль відіграє держава і для чого вона здалась? Для зарплат, для пенсій, для ремонту доріг, для розвитку економіки? Ні!! 
Смішно, проте конституція дає нам вказівку для чого існує Україна як держава:
Стаття 3. Утвердження і забезпечення прав і свобод людини є головним обов'язком держави.
Держава це закон, його дотримання і розуміння людиною своїх прав та обовязків.
А оскільки закони- дибільні, той держава дибільна і Українці тоже дураки!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.