Як Тягнибок намагався у влади козиря відібрати

25 вересня 2013, 07:32
Власник сторінки
0
10

І як у тому анекдоті про «порубали всі дерева – нема де москаля повісити»

Не секрет, що в Україні спостерігається криза опозиційних сил. Питання щодо ув’язнення Юлії Володимирівни вже якось не так гостро сприймається в Європі, і останні можуть через нього переступити. А крім цієї козирної карти в рукавах опозиції майже то нічого і не має. Євросоюз? Так ось він і без опозиції вже на обрії. Та й керівництво європейських країн ведуть діалог з «українським тираном» В.Януковичем на відміну від ігнорування помаранчевого лідера В.Ющенка.

Ось і намагаються опозиційні лідери грати на духовних струнах українського суспільства та шукають підтримки національно-свідомих конфесій, щоб хоча б як залишитись на плаву.

І як у тому анекдоті про «порубали всі дерева – нема де москаля повісити», Тягнибок вважає, що чим більше напакостити Московському патріархату – тим більше він отримає підтримки від Київського. А тут і випадок підвернувся на Львівщині: керуючий Львівсько-Галицькою єпархією УПЦ МП Філарет намагається домовитись з мером Львова Садовим про передачу йому приміщень, що належали Міністерству оборони, під церкву та монастир.

Так ось з цього приводу Тягнибок дав вказівку своєму однопартійцю секретарю Львівської міськради Павлюку не допустити такого посилення позицій Московського патріархату. Цікаво, якими методами свободівці будуть цьому перешкоджати, але щось мені підказує, що своїми націонал-екстремістськими.

Проте, не розуміють опозиціонери, що їх козир у вигляді Київського патріархату вже у колоді влади, бо патріарх Філарет пам’ятає невиконані обіцянки Ющенка щодо визнання його церкви Вселенським патріархатом, а з Партією регіонів теж потрібно якось жити, тим паче і Євросоюз вже ось-ось. А може і об’єднання православ’я не за горами, що зовсім виб’є ґрунт з-під ніг у опозиції.

То може дати пораду очільнику Свободи – не лізьте, будь ласка, у релігійні питання, там і без Вас екстремізму хватає.

 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.