В Кривому Розі Свобода нагадала комунякам хто є хто і що нічого не забуте

26 вересня 2013, 13:51
Власник сторінки
Журналіст, головний редактор видання Голос Криворіжжя http://www.holoskr.com/
0
300
В Кривому Розі Свобода нагадала комунякам хто є хто і що нічого не забуте

Криворізька Студентська Свобода провела у себе в місті так званий "антифашистський" марш. Суть проста - прирівняли комуністів до нацистів і пройшли маршем. Що з цього вийшло, дивіться у фотозвіті.

23 вересня під стінами офісної будівлі на 95 кварталі зібралось близько трьох десятків молодих людей. Вони, а це члени криворізької міської громадської організації «Студентська Свобода», висловлювали свій протест проти того, що комунізм зараз активно крокує Україною. За словами активістів, нацизм — то зло, але комунізм то зло зовсім не меншого значення, а навпаки більшого, так як убив у рази більше українців. Акція була інформативною та мала на меті довести до людей інформацію про те, що комуністи та нацисти активно співпрацювали до 1941 року. Як повідомляють організатори, марш приурочений до 74 річниці спільного комуно-нацистського маршу в місті Брест 1939 року, котрий був присвячений успішному початку Другої Світової Війни. 

Влада і комуністи часто приписують нам співпрацю з нацистами, однак вони активно забувають про те, що самі активно співпрацювали з ними аж до 1941 року. Вони намагаються не згадувати про пакт Молотова-Ріббентропа, про марш у Бресті, про те, як Сталін спонсував Гітлера набоями, зброєю та продовольчими продуктами, і про те, що до 1941 року нацистські та радянські військові проводили спільні навчання. Комуністів зараз вважають борцями з нацизмом, хоча колись вони були кращими друзями. Саме тому ми комунізм прирівнюємо по злу до нацизма, ставимо між цими термінами тотожність і в знак цього проводимо «антифашистський» марш. — зазначив співорганізатор та голова КМГО «Студентська Свобода» Андрій Кондратьєв.

Не дивлячись на холодну та дощову погоду на марші було присутньо близько тридцяти людей. Захід розпочався о 18:00, а через півгодини колона демонстрантів рушила через соцмісто до пам’ятника Козаку Рогу. В процесі ходи лунали гасла, такі як «Комуністи постачали, а нацисти воювали», «Комунізму — Нюрнберг 2», «Комуністи — це нацисти», «Геть червоних з України» тощо. Після завершення ходи слово взяли організатори маршу та усі бажаючі. На початку восьмої вечора демонстранти почали розходитись.



Повний фотозвіт можна побачити тут - http://holoskr.com/patrotichno/146-antifa.html
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: марш,ВО Свобода,антифашизм,Кривий Ріг,комуністи,свободівці,антикоммунизм
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.