Як "дехто" замовляє статті проти ВО Свобода

26 вересня 2013, 15:06
Власник сторінки
Журналіст, головний редактор видання Голос Криворіжжя http://www.holoskr.com/
0
289
Як  дехто  замовляє статті проти ВО Свобода

Влада купує популярних блогерів для чорного піару ВО Свобода. Сам про це не знав, доки подібна пропозиція не прийшла до мене особисто. І то була велика помилка, так як не всі люди ведуться на 100 грн

Увага всім! Я вже давно шукаю матеріали стосовно підкупки так званих "націоналістів", після чого вони починають масово писати всяку бяку про найбільшу націоналістичну партію України. Але я і гадки не мав, що така пропозиція надійде саме до мене. Так от. Пише мені на днях якийсь Контр Пропагандист (його профіль - https://www.facebook.com/profile.php?id=100001911445117). Сторінка майже без інформації. Окрім того ця людина потім, вже після публікації переписки видалила свій профіль. Ця людина пропонувала мені непогано підзаробити шляхом лайнометання. Спочатку я зробив вигляд, згоден, наче я ненавиджу свободу і взагалі я продажне падло. І ось що з цього вийшло:

Переписка. Частина 1

Переписка. Частина 2.

Переписка. Частина 3.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: ВО Свобода,ВО "Свобода",чорний піар,блогери,ВО «Свобода»,продажність,продажні змІ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.