Спорт очима молоді

28 вересня 2013, 12:53
Власник сторінки
0
532
Спорт очима молоді

Палити і вживати алкоголь нарешті не модно. Сучасна молодь обирає спортзал!

 На превелике щастя,  зараз усе більше молоді надає перевагу здоровому способу життя.

Можливо, соціальні реклами таки досягли свого. Хоча, погодьтеся, навряд чи парубок, побачивши „Куріння вбиває”, викине пачку цигарок.  Більш вірогідним є те, що з плином часу змінюються ідеали. Лише вчора „модний хлопець” уявлявся таким собі шибайголовою із пляшкою пива та двійкою-трійкою жаргонічних виразів. Сьогодні ж більшість дівчат пройде повз такого представника чоловічої статі, біжучи...у спортзал.

    Так, ви не помилилися. Тендітна і витончена, з пишними формами Мерлін Монро залишається ідеалом 20 століття. Сьогодні ж дівчата прагнуть навіть не модельних стандартів. Накачаний прес, сильні руки, добре прокачана спина і ноги – ось цілі, що ставлять перед собою сучасні дівчата.

   Бачачи, як їхні принцеси-донечки, беруть не клатч, а спортивну сумку, форму і пляшку води, а замість тістечок вибирають знежирений кефір, сир чи то хлібці на заміну борошняним виробам, батьки поволі лякаються. „Навіщо тобі це?”, „Ти що, хочеш стати, як чоловік?” , „Це зовсім не по-жіночому”, а мама після ще одніє розповіді про новий тренажер хватається за серце: „Ти ж зовсім себе не бережеш!” Та ми ж то, дівчата, знаємо, що все не так страшно, як здається старшому поколінню. Спорт нам потрібен для гарного самопочуття. Окрім того, зміцнені мязи пресу допоможуть при народженні дитини. Ну і ,звісно, для самовдосконалення, куди ж без цього.

    На кого рівнятися? Це вже кожен вибирає сам. Кендіс Свейнпоул та інші „ангели” із „Victoria’s Secret” якраві приклади сучасних ідеалів.

   За останні два-три роки спортклуби увійшли в наше буденне життя, немов супермаркети – тепер вони зустрічаються нам на кожному кроці. На будь-який смак і гаманець, для будь-яких цілей: головне лише бажання. Фітнес – це чудовий спосіб зняти стрес після важкого робочого дня (наприклад, йога, пілатес) або скинути калорії від тістечка, яке „змусило себе з’їсти” за обідом.

  Для охочих займатися вдома  є більше ніж потрібно цікавих програм: для пресу, ніг, рук...аеробні, силові! Для володарів смартфонів теж є близько 40 000 програм, до яких входять не лише тренування, а й навіть щоденники харчування, де можна контролювати з'їдене. Цікавими і потрібними є програми, що рахують кількість спожитої води, що розраховується, виходячи з потреб твого організму. Я, наприклад, спробувала одну з таких і дізналася, що чай і кава лише зневоднюють організм. Є програми, що рахують кількість кроків і визначають скільки спалено калорій (для тих, хто любить гуляти вечорами). Для любителів велоспорту теж знайдуться програми до душі – ви зможете дізнатися кілометраж і кількість калорій , а також средню швидкість. Адже новітні технології на те і новітні , щоб жилося легше.

      „У здоровому тілі здоровий дух” – ми живемо у 21 столітті і маємо необмежені можливості займатися спортом. Навіть хула-хуп вдома і вечірня пробіжка парком (вранці ж хочеться поспати) зроблять свою справу. Погане тренування лише те ,яке ти пропустив ! Тому не лінуймося і бігом до спортзалу, адже влітку саме час зайнятися собою.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.