Політеїзм чи Монотеїзм ?

28 вересня 2013, 18:02
Власник сторінки
Thinker
0
255
Політеїзм чи Монотеїзм ?

Що краще було б для України Політеїзм чи Монотеїзм ?

Політеїзм - багатобожжя або віра в багатьох богів  (Вікі) , на мою думку на сьогоднішній день це найкращий термін або найкраща віра яка може бути , тому що людина сама вибирає в кого їй вірити , а не так як в 988 році замість язичництва насадив Володимир Великий , іменно насадив вбиваючи всіх тих хто думає по-іншому.
" Можна стверджувати, що коли Київська Русь увійшла до християнського світу як рівноправний партнер, то отримала значні позитивні імпульси, що безумовно сприяли розвиткові її культури загалом і релігійної свідомості зокрема" - це я прочитав на одному блозі , я не бачу нічого позитивного в тому щоб силоміць насадити іншу віру і вбивати інших людей які хочуть вірити в язичництво або мають якісь свої уявлення про віру. 
Я вважаю, що 21 століття і самі люди які живуть в 21 столітті настільки різноманітні що їх неможна змусити вірити в одного творця світу .
Монотеїзм-вірування про існування єдиного Бога , творця всього сущного, Зазвичай монотеїсти приписують Богу риси досконалості, такі як всемогутність, всюдисущність, всезнання, а також найвище благо в етичному розумінні , я думаю монотеїсти це люди які взагалі не цікавляться наукою , і в загалі не цікавляться історією ,  якшо б вони цікавились цим то знали що існували і інші Боги такі як :Асіріс , Зевс , Посейдон і ще тисячі інших богів які вірили люди з інших країн і народів , але християнство не допускає і відкидає всі вірування про інших богів , через це вони і не люблять людей які думають по-іншому .
Я більше схиляюсь до Політеїзму , тому що тобі ніхто не вказує шо робити в кого вірити .



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.