Опозиція повертає Олеся Довгого в КМДА

01 жовтня 2013, 16:31
Власник сторінки
0
220

Лесик висловив бажання долучитися до пікетування опозицією будівлі КМДА 3 жовтня

Позафракційний депутат Київради Олесь Довгий, який в минулому займав провідне місце в «молодій команді» Леоніда Михайловича Черновецького, останнім часом віддає перевагу взаємодії з представниками опозиційних фракцій, приймаючи активну участь в організованих ними заходах.
Так, Довгий висловив бажання долучитися до пікетування опозицією будівлі КМДА, яке має відбутися 2 жовтня цього року з вимогами закінчення строку повноважень діючого депутатського корпусу Київської ради.

Серед депутатів столичної ради ходять плітки про активність Довгого у співпраці з опозицією, що зумовлено бажанням окремих її представників повернути колишнього соратника Черновецького до лав посадовців Київської міської державної адміністрації в якості свого лобіста.
Підтвердженням цього є надмірне прагнення Олеся Довгого постійно перебувати в опозиційному товаристві, яке систематично його і запрошує.
Лишились у минулому особисті образи, коли Кличко ледь втримався, щоб не відправити Лесика у нокаут під час дерибану Довгим київської землі. Тепер прагнення Кличка і Довгого збігаються, адже обом кортить знову увійти до зали Київської ради, щоб тепер вже спільно грабувати столицю.
Політика вимагає значних коштів, але ж не такими методами. Принципами поступаються навіть чемпіони світу. От тільки риторичне запитання до пана Кличка, - невже у Вас не залишилось жодних принципів, якщо ладні товаришувати навіть із чортом задля власної вигоди?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.