Притула продає «Українську правду»

01 жовтня 2013, 17:14
Власник сторінки
0
179

Рішення щодо залучення російського капіталу видається, у даних обставинах, досить виваженим і правильним

Прошу не судити Олену Притулу суворо! Як досвідчений головний редактор та беззмінний керівник «Української правди» вона прекрасно розуміє важливість збереження популярного Інтернет – ресурсу від банкротства.
Політична ситуація – це процес динамічний, сьогодні вона одна, а завтра інакша, а джерела існування журналістам будуть потрібні незалежно від напрямку політичного «вітру».
Тож не має нічого упередженого в тому, аби тимчасово поступитися власними переконаннями, позицією чи амбіціями задля більш вагомої мети!
Звісно, що купа «ударів», які отримала «Українська правда»  протягом останнього часу через створення конкуруючих Інтернет – проектів, зменшення фінансової підтримки з боку іноземних «донорів» та непрофесійності власних кореспондентів, що дозволяють собі поширення фейкової інформації, вплинули на рейтинги та бюджетонаповнення Інтернет – проекту.

Важко судити щодо ефективності менеджменту О.Притули, нехай це питання залишиться до розгляду інвесторів «Української правди», однак все ж таки сумно спостерігати занепад такого потужного ресурсу. Тому, рішення щодо залучення російського капіталу видається, у даних обставинах, досить виваженим і правильним, незважаючи на шквали злослів’я з боку деяких «авторитетних» журналістів й критиків.
До того ж, беручи до уваги згоду П.Порошенка частково профінансувати журналістський проект, сумнівним виглядає сценарій встановлення російським капіталом повного контролю над редакційною політикою «УП»!
Залишається побажати О.Притулі міцних нервів, виваженості та достатньої гнучкості аби вдало маневрувати між українськими та російськими олігархічними інвесторами.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.