Опозиція під Київрадою: працювати не можна мітингувати

02 жовтня 2013, 08:51
Власник сторінки
0
158

Піар з повітря на рівному місці, однак без врахування інтересів населення

Бажання самопіару в української опозиції перевершує усі поняття здорового глузду. У той час, коли на термометрах позначка опустилась нижче 10 градусів, у квартирах ледь сягає +16, опозиціонери 2 жовтня влаштували чергове дійство перед Київською міськрадою з абсурдними вимогами про припинення її роботи. А на розгляді сесії не тільки питання щодо початку опалювального сезону у столиці, а й бюджетні питання, питання заробітних плат, фінансування соціальної сфери, медицини, пільгові питання…
Чомусь у вітчизняних політиків від опозиції усі протести плануються після  того, як самі політики навідпочивались за кордоном, в розкішних готелях віп-класу і повернулись у холодну столицю. Та й байдуже їм, мабуть, що їхні колишні виборці мерзнуть і сидять без зарплат. Найголовніше, що є привід пропаритись, заблокувати роботу міськради, а потім, як наслідок, звинуватити владу у бездіяльності. Піар з повітря на рівному місці, однак без врахування інтересів населення.

Дивно бачити сьогодні по різні боки барикад тих, хто за погодинну оплату «підтримує» опозицію, і тих, хто прийшов захистити своє право на виплати субсидій, зарплат та теплі батареї у домівках. Тому й горлають одні про розпуск міськради, а інші ратують за початок засідання, тримаючи плакати із надписами «Опозиція – не блокуйте виділення коштів чорнобильцям і афганцям», «УДАРу потрібен хаос, а киянам - тепло», «Фашисти також пропонували СВОБОДУ».
Людьми можна маніпулювати по-різному, однак суть і істина залишається незмінною – на спинах простих киян політики знову хочуть в’їхати до свого власного політичного раю. Однак усьому є логічне завершення, назва якому – результат на наступних виборах. А з голодними шлунками і промерзлими квартирами результат буде близьким до позначки на термометрах холодної столичної осені.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.