Зісельс – головний єврей чи прибічник нацистів?

04 жовтня 2013, 13:08
Власник сторінки
0
11

Хто такий Юрій Шевельов, щоб робити з нього черговий прапор демократичної України?

  Нещодавня заява голови Асоціації єврейських організацій та общин України (ВааД) відомого пана Зісельса із звинуваченням діючої Харківської міської влади у «зруйнуванні» меморіальної дошки Ю.Шевельову та попранні тим самим прав громадян мати власні цінності та бачення минулого, виглядає меншою мірою - дивною.

Хто такий Юрій Шевельов, щоб робити з нього черговий прапор демократичної України? Нехай він двічі професор Гарвардського і тричі Колумбійського університетів США, почесний доктор і лауреат будь-яких академій і премій. Але всі ці звання та регалії перекреслює один факт - він колабораціоніст, під час окупації м.Харкова німецько-фашистськими загарбниками співпрацював з ними, а у 1943 році разом з ними евакуювався. А в такому випадку заяви про попрання демократичних цінностей з посиланням на європейський і світовий досвід лише демагогія.

Однак, це не зупиняє пана Зісельса у його висловлюваннях та заявах. Воно і зрозуміло. Адже він позиціонує себе «революціонером» сьогодення, опозиціонером до влади. А раз так, то треба відповідати створеному іміджу.

Тому і шукає він контактів з лідерами «Свободи», адже на сьогодні, це фактично єдина партія, яка відкрито виступає за «права української нації». Як саме вони це роблять, Зісельса не цікавить. Головна мета – піар та привселюдна популярність.

Ну що йому дасть єврейська громада України, адже це досить поважні в суспільстві особи, фінансово та інтелектуально спроможні заткнути його за пояс, «відповідають» поняттю інтелігент та розуміють етикет. Як з ними спілкуватись? А «свободівці» - це дуже просто. Знай собі кричи про домінуючу націю, про ненависть до москалів, яких і на гілляці повісити можна, про походження всього людства від українців. Смішно, а мені не дуже.

Адже саме завдяки таким перевертням, які не пам’ятають хто вони і звідки, розпочинають співпрацю з супротивниками (насамперед ідейними та духовними), і з’являються постаті на кшталт Гітлера чи Сталіна.

От і виходить, що один з головних євреїв України розпочав боротьбу за права «опозиції» та її авторитетів. А що буде далі?

Може Зісельс піде у головній колоні під час щорічного «свободівського», відверто антисемітського маршу «Умань без хасидів»? А може започаткує публічне спалювання прапору Ізраїлю десь поблизу синагоги? А, пане Зісельсе? Адже це такий піар! І «Свобода» вам буде дуже вдячна.

А ще краще вам розпочати кампанію з виправдання всіх героїв та ідеалів «Свободи». Ну що воно вам, шкода? Подумайте – який піар!!! А там подивитесь, може й Гітлера разом із Сталіним виправдаєте. Це ж таки знову піар. І плювати на традиційні єврейські цінності, пам’ять мільйонів загиблих.

Тож відкритим залишається лише одне питання – хто ви пан Зісельс? Єврей чи прибічник нацистів?


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.