Незалежність України

06 жовтня 2013, 15:19
Власник сторінки
0
399

Незалежність України-подарунок долі чи закономірний результат історичного розвитку?

  Я вважаю,що незалежність України-це закономірний результат історичного розвитку.
  Аргументом цього може слугувати те,що загальний настрій народу почав змінюватися після відміни воєного комунизму.Люди почали мітингувати і зрозуміли,що вони застали владу в розгубленості.Правління СРСР розуміло,що воно почало втрачати контроль,дозволивши трохи більшу свободу.Усім стало ясно,що ця політика веде у прірву.Влада почала вводити закони,які ,на її думку ,повинні були втримати СРСР.Але все йшло не за їх планом.
    16 липня 1990 року-Декларація про державний сувернітет України.
    3 серпня 1990 року-прийняття закону УРСР про економічну самостійність України.
 Усе це,були кроки до незалежності України.
   Але ж звісно,ті,хто у "руля" не дуже хотіли того,щоб Україна ставала незалежною,бо це б спричинило таке ж бажання й у інших держав.
    17 березня 1991 року-відбувся референдум.На якому проводилося голосування про подальше становище СРСР та про незалежність України.За Україну у складі Союзу Радянських суверенних держав на заставах Декларації про державний сувернітет України,проголосувало 80,2%.За СРСР як оновлену федерацію суверенних республік висловилося 70,5% виборців.
   А вже 24 серпня 1991 року,був прийнятий Акт проголошення незалежності України і 1 грудня 1991 року на реверендумі було підтверджено цей Акт!
   Отже,те,що відбувалося в СРСР з 1985-1991 року сприяло тому,що зараз ми живемо в незалежній країні.



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.