Скарга – це звернення з вимогою.

07 жовтня 2013, 13:54
Власник сторінки
політичний аналітик
0
676

Вони відповідають за свої слова чи відмазуються? частина 1. Асфальт, дороги, тротуари та громадяни які за це все платять.

           Сьогодні при пошуках деякої інформації на сайті КМДА, випадково натрапив на інтерактивну карту звернень громадян до служби 1551.  На скільки я розумію тенденція реагування на звернення громадян по всьому місту практично однакова, тому спробую зробити деякі висновки на прикладах які я знайшов в Деснянському районі а саме на житловому масиві Троєщина. На початку хочу сказати, що до уваги в якості прикладів я не брав звернення особистого характеру, на кшталт, тече дах чи холодна батарея в одній із кімнат. Їх дуже багато і вони дійсно важливі, але це окрема тема, влада – ЖКХ - власники приміщень, які за все це платять, якої я не хотів сьогодні торкатися.

Приклад перший асфальт і громадяни:

Асфальтування та ремонт доріг, тротуарів, міських територій, майданчиків

Статус: Потребує додаткового фінансування | Р-7925

Дата звернення: 13 вересня 2013

Доручено вирішити до: 30 вересня 2013

Відповідальний: ЖЕК - 318 [Прокопенко Станіслав Миколайович]

В липні місяці відрізок дороги, що проходить між будинками 7 та 9 по вулиці Миколи Лаврухіна (карта з позначкою прикладається) було підготовлено для проведення ямкового ремонту та подальшого асфальтування. Станом на сьогодні зроблені ями не заасфальтовані, що спричинює ряд незручностей при керуванні транспортним засобом, зокрема, його пошкодження, створення аварійних ситуацій через необхідність маневрувати. В зв’язку з цим прошу вжити заходів для невідкладного вирішення питання закінчення ремонту зазначеного відрізку дороги.

Асфальтування та ремонт доріг прибудинкової території

Статус: Потребує додаткового фінансування | С-23976

Дата звернення: 29 вересня 2013

Доручено вирішити до: 14 жовтня 2013

Відповідальний: ЖЕК - 318 [Прокопенко Станіслав Миколайович]

Приблизительно 3-4 месяца назад во дворе были обработана ямы под латки. На данное время ямочный ремонт не завершен проехать по дворовой территории проблематично. Просьба окончить ямочный ремонт напротив 2, 3, 4 подъездов по ул. Лаврухина 7.

Відновлення благоустрою після вик. планових,аварійних робіт на об’єктах благоуст

Статус: Чекає на перевіку контр.віддлом | Р-8353

Дата звернення: 25 вересня 2013

Доручено вирішити до: 10 жовтня 2013

Відповідальний: ЖЕК - 318 [Прокопенко Станіслав Миколайович]

у червні цього року між будинками 9 та 7 по вул. Лаврухіна (заїзд у двір) з метою ремонту було вирізано дорожнє покриття, усього приблизно 10-15 латок (довжина ділянки приблизно 70-80 метрів). проте до цього часу асфальтне покриття не відремонтоване, залишились ями на дорозі. деякі з них досягають 15 см у глибину, що суттєво ускладнює проїзд автотранспорту. крім того, на цій же ділянці дороги є два каналізаційних люки, які провалилися під землю, біля одного з них утворилася яма глибиною майже два метра. переконливо прошу посприяти у вирішенні цієї проблеми

 

Всі ці три звернення з приводу однієї проблеми, там дійсно дорога в жахливому стані, мені нагадує полігон для випробування автомобілів, хоча все це можливо сказати про все місто. Але навіщо  вирізати асфальт якщо немає коштів на ремонт?

 

Асфальтування та ремонт доріг прибудинкової території

Статус: Потребує додаткового фінансування | М-19235

Дата звернення: 18 вересня 2013

Доручено вирішити до: 03 жовтня 2013

Відповідальний: ЖЕК - 318 [Прокопенко Станіслав Миколайович]

Яма на повороте во двор скоро будет по колено, год не кто не обращает на это внимание.

Асфальтування та ремонт доріг прибудинкової території

Статус: Потребує додаткового фінансування | Г-13747

Дата звернення: 14 серпня 2013

Доручено вирішити до: 29 серпня 2013

Відповідальний: ЖЕК - 318 [Прокопенко Станіслав Миколайович]

При заїзді з вул. Лисківська у двір будинку номер 9/22, прямо на повороті знаходяться вуличезні ями глибиною більше 7 см. Так ж ями знаходяться і далі біля автогаражу номер 13. Прошу вжити заходів та заасфальтувати дані ями, або хоча б засибати ці ями щебенкою.

 

А це вже звернення з мікрорайону поруч. Але географічна близькість не так важлива, таж сама ситуація на Подолі, Оболоні чи Радужному, їх об’єднує СТАТУС: Потребує додаткового фінансування. Наші чиновники завжди вміли добре викручуватися і писати у відповідь так, начебто і роблять щось, а коли ні кому не відомо і чи буде взагалі результат. А зважаючи на те що з грошима у влади міста постійно м’яко кажучи «напряг», я маю на увазі на інфраструктурні проекти,то і потребувати воно буде і буде. Але вже те що людей це турбує і вони готові довбати владу і стояти за своє подвір’я , особисто в мене вселяє надію на зміни.    

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.