Порошенко здивований пропозиціями Кличка

09 жовтня 2013, 09:36
Власник сторінки
0
200

Вести торг із Порошенком Кличко відправив делегата – пана Ткачука

«С Вашим вопросом я и сам чудесно разберусь»! Саме цей залізний аргумент навів великій комбінатор очільнику дворянства, коли той запропонував замалий відсоток від діамантового спадку. Приблизно під таким гаслом УДАРівці намагаються прокласти собі шлях до крісла Київського міського голови.
До енергійних пошуків діамантів, захованих у стільцях (мерському кріслі КМДА), концесіонери вирішили залучити пана  Порошенка.

Вести торг із Порошенком лідер ударівців сам не став, відправив делегата – пана Ткачука. Мовляв, пощупай «господина из Парижа» на можливість «відчуження спадку» на користь УДАРу.
Взявшись за справу, Ткачук запропонував скласти невеличку угодку: нам, як технічним керівникам справи, – крісло Київського Голови, першого або другого заступника та секретаря. На менше ми не згодні!
За класикою жанру, в цю мить Порошенко мав посіріти та зрозуміти, «які залізні лапи схопили його за горло».  І якщо напередодні Петро Олексійович мав намір самостійно впоратись із своєю справою, то тепер дійсно «настав час УДАРу»!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.