Аваков і Мартиненко стверджують, що Тимошенко неадекватно сприймає ситуацію

11 жовтня 2013, 11:29
Власник сторінки
0
177

«Романюк пакує валізи» – з порогу оглушили делегати Яценюка

Не все спокійно в опозиційному королівстві! Днями з Італії, де у «політичному вигнанні» перебуває Віктор Романюк, повернулись Аваков та Мартиненко. Повернулись партійні делегати з новиною, на яку явно не розраховували на «Батьківщині».
  
«Романюк пакує валізи» – з порогу оглушили делегати Яценюка – «та знов збирається висуватись  по Обухівському мажоритарному!» Прийняти необхідне управлінське рішення Сеня не зміг, – посідали у машини та поїхали до гуру та духовника «сердечної» пана Остапа Семерака.
Хапаючи один одного за руки, Аваков з Мартинюком розповідали опозиційному авторитету про свої намагання переконати Романюка залишитись «у вигнанні» ще на один сезон: мовляв, опозиція вже затвердила єдиного кандидата на 94-й округ – поважного гуру. Однак, Романюк вперто стояв на своєму –  «Юля знає, чого Вітя бажає!».

Переконати поганця, тобто вигнанця в тому, що Юля у такій зад… лізнодорожній лікарі, що вже втратила зв'язок з реальним життям взагалі та ситуацію у конкретно взятому окрузі, не вдалося.
Випровадивши галасливих гостей, Остап дописав свою передвиборчу промову та запросив на вечерю Жужу…
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.