БОМБИ ХАПАЛИ, ЯК ПИРІЖКИ

13 жовтня 2013, 03:32
Власник сторінки
журналист
0
204

Заклала сьогодні на ринку свого прикордонного містечка кількасот "бомб". Виготовила їх у глибокому підпіллі, вночі, коли спецслужби мирно хропли...

У найкращих традиціях самвидаву виготовила таку собі «Бомбу!!!»

У глибокому підпіллі, вночі, коли спецслужби мирно хропли.

Це інформаційний листок, бюлетень міських болячок, саморобний вибуховий медіапристрій. Унизу дрібненьким шрифтом чесно зазначено: «Самвидав. Охороняється статтями 15 і 34 Конституції України».

Заклала перші кількасот бомбочок сьогодні на ринку в Нововолинську. Пішли на ура.

Веселий пенсіонер узяв зі словами: «Сам почитаю і ще когось підірву».

Молодь хапала мовчки - змовницьки. Симпатичні офісні пані попросили дати їм по дві: «Ми таке дуже любимо».

Найбільше потішив молодий діловитий поляк: "Цо то такє, прошу пані? О, бо-о-о-о-мба!!."

Пообіцяв, що закине мою бомбу за кордон. Із нетерпінням чекаю, як вона там шарахне.

У «Бомбі» - секретний пакт нашого нововолинського мера з нашим міським прокурором. Про дарування 2-поверхової будівлі колишнього дитсадка (і 30 соток землі довкола нього) Генеральній прокуратурі України!..

І фотки роздарованих наліво-направо дитсадків – зі смішними підписами. І весела карикатура на прокуратуру.

Хоча все це, звісно, сміх крізь сльози.

У Нововолинську на чергу в садок завбачливі батьки записують дитину ще ДО її народження. На обліку аж 177 родин, які хочуть віддати малечу в ДНЗ, але мусять чекати. Групи переповнені на 48%!

Сіла полічила, озброївшись розсекреченими цифрами з відділу освіти: місту потрібно ще 42 групи (по 20 дітлахів). Тобто 3 великих чи 4-5 менших дитсадків.

У нашому місті дошкільних закладів на початку 1990-х  було 19. Лишилося 9.

Цілих 10 дитсадків міська влада роздарувала, здала у хронічну оренду, а недобудований дитсадок у 5-му мікрорайоні взагалі продала.

Останній за часом презент – дарування колишнього дитсадка №9 Генеральній прокуратурі. Бідній, аж синій, ну, ви розумієте.

Що думають про цю скандальну оборудку депутати Волинської обласної ради Богдан Дівнич і Євген Недищук – прочитаєте у «Бомбі».

Якщо вона вам потрапить до рук, бо, самі розумієте, цю секретну зброю масового ураження випускаю, як той підпільник Кіндрат.

І сушу сухарі про всяк випадок. ))

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.