С.Соболєв та О.Турчинов знову призначають за гроші

14 жовтня 2013, 18:50
Власник сторінки
0
183

На переконання самого Артимовича, пані Пемковська виклала Соболєву за посаду аж 150 тисяч доларів

Відомий білосердечиний політик Олександр Турчинов знайшов новий спосіб особистого збагачення. Цього разу Турчинов зайнявся кадровою політикою. Простіше кажучи, банальним продажем керівних посад в обласних осередках.
Одна із таких кулуарних угод напередодні  торкнулась майже колишнього керівника Тернопільського осередку «Батьківщини» пана Артимовича.

На його місце очікується призначення члена «ПРП» У.Пемковської - «людини Соболєва» - керівника «ПРП», який і купив у Турчинова вказане місце за 75 тисяч доларів.
На переконання самого Артимовича, пані Пемковська виклала Соболєву за цю посаду аж 150 тисяч доларів та має амбітні наміри їх не тільки «відбити», а й добряче заробити в майбутньому.
Головне, щоб плани Пемковської на розбились об схему кадрових ротацій в опозиції. Чи в ці 150 тисяч входять гарантії збереження посади на певний строк без права перепродажу?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.