Рейтинги Віталія Кличка падають

15 жовтня 2013, 19:23
Власник сторінки
0
172
Рейтинги Віталія Кличка падають

вниз, вниз...

Останні незалежні соціологічні дослідження щодо політичних настроїв електорату України вказують на те, що рейтинги Віталія Кличка катастрофічно падають.

Щоб хоч якось вийти з вказаної ситуації Віталій Володимирович дав термінову вказівку підготувати низку замовних соціологічних досліджень, в яких би його рейтинг, як кандидата в Президенти України, посідав перше місце. Зокрема, проводяться переговори з «Центром політичних та економічних досліджень ім. О.Разумкова». В штабі «УДАРу» обговорюється навіть сума, яку виділив Віталій Кличко на штучне підняття свого рейтингу – 4 мільйони доларів США. І це в той час, як регіональні штаби Віталія Володимировича жаліються на невиплати заборгованості перед людьми, які працювали на парламентську виборчу кампанію партії у 2012 році.

Не стримує керівника «УДАРу» й те, що 25 вересня п.р. розпочалася всеукраїнська кампанія під назвою «Тримай УДАР!», яка спрямована на повернення ошуканим помічникам «УДАРу» коштів зароблених під час виборчої парламентської кампанії.

Можливо проснеться совість у Віталія Володимировича, не захоче він скандалу напередодні доленосного для України Саміту та надасть вказівку скарбнику «УДАРу» розрахуватися за боргами замість нарощування собі штучних рейтингів.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.