Вбити Михальчишина та заспокоїтися

16 жовтня 2013, 08:14
Власник сторінки
Журналист
0
829
Вбити Михальчишина та заспокоїтися

Вбити КПРСівського мажора і заспокоїтися...

Саме так, а чому народний депутат, викладач вузу, людина публічна та авторитетна в деяких колах, може закликати до прямого насильства та вбивств, а я ні?

Почнемо з початку. 14 жовтня у Львові, під час святкування утворення УПА народний депутат від «Свободи» Юрій Михальчишин досить голосно, наслідуючи совго кумира Гітлера, вигукував тези про вбивства та насильство над тими, хто не поділяє його ідеологію. Перш за все мають бути знищені антифашисти. Кожен може пересвідчитися в цьому проглянувши відео. Чули б його всі ті, хто у роки Великої Вітчизняної віддали своє життя у боротьбі з фашистською філософією нацизму. Серед них були не тільки росіяни, як він можливо думає, а й французи, бельгійці, серби, хорвати… десятки мільйонів тих, хто не дожив до дикого мітингу Михальчишина.

Якщо придивитися, то видно, що на Михальчишин стоїть в колі молодих людей, майже підлітків. Не дарма, адже саме ця верства населення є найбільш уразливою перед різноманітними ідеологіями, які також прагнуть знайти нових «адептів» серед молоді. І отрута хибної ідеології, яку пропагував і Гітлер, вже вийшла у світ. Даючи постійні публічні лекції нардеп від свободи, вживлює в ще недосформований молодий мозок, що всмоктує отруту наче гумка хибне уявлення про патріотизм і наслідки цього ми ще відчуємо через деякий час… А теза, що також лунала під час «шабашу» «УПА стріляло, а не голосувало», може стати актуальним.

Очевидне пряме порушення закону. Заклик до вбивств не може залишитися безкарним і влада повинна посадити Юрка якомога швидше, доки не з’явилися бажаючі покарати злодія за неї. Видимість відсутності спротиву прихильників влади, чи просто тих, хто не поділяє агресивні теорії українських наці, не повинні вводити в оману націоналістів. Опозиційний електорат завжди більш агресивний, ніж провладний, але це не означає, що його нема. Він є, і в разі потреби мобілізується дуже швидко і буде його на багато більше, ніж у «друзів Михальчишина», тим більше, що ряди націоналістів не зростають, а навпаки зменшується. Про це свідчать, як данні соцопитувань, так і «приклади роботи» свободівців. Наприклад вчора у Черовонограді Львівської області, людина спалила себе, на знак протесту проти дій «Свободи», а це Західна Україна вотчина націоналізму. Другий приклад – це те, що люди звинуватили Михальчишина у зраді, під час маршу УПА, начебто він на давав можливості львів’янам брати участь у заході.

Хто ж така ця людина? Звичайнісінький КПРСівський мажор. В його біографії вказано, що він онук Григорія Павловича Матвєйка, який керував Львівським обласним управлінням сільського господарства, а при першому секретарі Львівського обкому КПРС В. Ф. Добрик очолював сільськогосподарський відділ обкому. Тобто стандартна радянська дитина, яка ні в чому не знала відмови… Що ж виховання дається в знаки і тому більше схоже, що Юрко просто зручно влаштувався, щоб і надалі жити «зручним» життям.

Чи може Михальчишин себе вважає реінкарнацією самого Бандери? То як би він і не закінчив життя як той гітлерівський прихвостень. Є патріоти є і більші за нього і не тільки україномовні. Мільйони молодих українців готові віддати життя за вітчизну, розмовляючи при цьому на російській. А що було б з Україною, якби звершилася мрія Михальчишина, Фаріон и до них подібних і усі російськомовні, що не бажають під примусом розмовляти українською мовою, залишили б нашу державу? Стали би шахти, підприємства, лікарні… це між іншим мільйонів зо 20 населення… Ці ідіоти розуміють, що це буде смерть для України?

То ж краще нехай вони здохнуть, ніж наша ненька Україна!

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.