Гранторасти

16 жовтня 2013, 08:55
Власник сторінки
0
196

Природно, що так само, як тема тайожного союзу просувається лише адептами кремля так само, як тема гейропейського союзу – держдепом зі підтримки уряду ЄС.

Звичайно, бидло-українцям набагато ближчий тайожний союз, адже вони: алкоголіки, расисти, гомофоби та інші покручі. Із іншого боку, росіяни просто розчавлять слабохарактерних українців, бо українці дуже багато розмовляють, натомість мало роблять.

Авжеж, українці не хочуть визнавати цінності ЄС: толерантність, працелюбність та іншу брехню від ЄС. Нещодавні події в Каталонії ясно засвідчують: демократія – лоховство для підлітків та пенсіонерів. Каталонії відмовили право на незалежність, отже порушено конвенцію ООН щодо права нації на самовизначення. Це право працює тільки з тими, кого схвалив уряд ЄС спільно з держдепом США для просування своїх інтересів на теренах певної країни. Таку саму тактику сповідує і Кремль. Просто в ЄС витрачаються мільярди для приховування своїх злочинів, чим Росія просто не ризикує витрачатись. До того ж право ООН не збігається з міжнародним договором про не порушення кордонів держав, ухваленого ще 35 років тому. Цей договір багато разів порушували і США і Росія, а ЄС дозволило собі геноцид югославського населення. Ця кров на руках європейців. Ось тільки вони чогось не прагнуть спокутувати свої гріхи.

У тому, що демократія – це лоховство можна побачити на прикладі перших американських діячів: починаючи від Вашингтона до сучасності кожен американський президент підкуповував своїх виборців. Грантоїди обурювались, чому Черновецький роздавав гречку бабцям, хоча це цілком природнє явище в лохторастії. То чому ж вони це робили.

Грант – це видача коштів вченому на дослідження. За ці кошти він звітує перед своїми хазяями на заході за якими звичайно стоїть ЦРУ. Ніяк інакше, як зрада національних інтересів – це назвати не можна. Із часом у ЦРУ зрозуміли, що так можна використовувати не лише вчених, але й продажних журналюг. Так з’явились гранторасти. Гранторасти існують в усіх диких та нерозвинених країнах: Україна, Грузія, близький та далекий схід. Вони чудово знають, що в США від початку її заснування тримає громадянська війна поміж громадянами. Якщо ви хоч раз були у великих та маленьких містечках США певний час, то на завше запам’ятаєте людей зі зброєю, а також війни угруповань та простих громадян. На місце злочину приїздять ФБР на чорному Мустангу з М16. Якби це сталось у Києві гранторасти б верещали усіма фібрами на сторінках своїх продажних видань. Мета гранторастів – розхитувати та лякати суспільство. Не давати йому стабільності. Коли суспільство у страху – воно не розвивається. Воно тікає за кордон, де опиняється в лещатах рабства. Цього було і треба.

Дуже добре, що місяцями пролунало звернення одного з офіцерів СБУ на ім’я президента України щодо знаходження у лавах СБУ агентів ФСБ. Проте, де ж звернення щодо агентів ЦРУ? Я є переконаний їх дуже багато.

Великі гранторасти у нашій країні – це Сергій Лещенко, Мустафа Найєм, Тетяна Даниленко, Роман Скрипін та інші. Найбльш нахабною з них – є головна редакторка УП – Олена Притула. Її статей ви не знайдете ніде. Здавалось би ця людина давно мала померти від голоду, адже вона не працює. Натомість вона живе конференціями та зустрічами з посольством США. Ця інтимна процедура забезпечує безперешкодну появу на сторінках її видання перелічених вище гранторастів.

 Разом, вони відмивають гроші посольства США на проекті «громадське ТБ». Це дуже просто: отримуємо гроші держдепу і тим часом оголошуємо збір коштів на «громадське радіо». Оголошуємо, що гроші зібрані і запускаємо проект. Планувалось запустити проект ще у вересні, але апетити азійського хлопчика зросли, ЦРУ обурене, але що вдієш…

Малі гранторасти у порівнянні з ЦРУшниками – це агенти Кремля: Колесніченко, Марков, та найбільший з-поміж них: Медвєдчук. Вони так само, як гранторасти для США відмивають гроші через різні «правозахисні об’єднання» у даному випадку «російськомовних українців» просуваючи при цьому агресивну політику російського світу.

Неосвічені рагулі за браком інформації помічають лише кремлівських гранторастів, гранторасти з ЦРУ як зазвичай знаходяться у тіні. Мене цікавлять саме гранторасти з ЦРУ. Тому що там замішані мільярди і мені образливо, що цілу націю вводять в оману уявною демократією, якої не існує та ніколи не існувало. Із росіянами все простіше – вони ніколи не знайдуть відгуку в українському соціумі через теперішню та минулу історію, а також через поганих піарників. Я пригадую, мій сусід сказав мені: от би всіх крадіїв, шахраїв та вбивць зі злодіями переселити на острів. На що я відповів, що такий острів вже колись заснували – він зветься США. Тому в них генетично гарний менеджмент, по-диявольськи гарний.

До гранторастів колись прийде справедливість – смертна кара. В ЄС та США справедливість підмінив закон.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.