США надають гроші для підготовки Закону «Про референдум» під себе

16 жовтня 2013, 16:53
Власник сторінки
0
158

Черговою спробою США вплинути на політичне життя України стало лобіювання питання прийняття нового Закону «Про референдум»

Складається враження, що уряд США, не дивлячись внутрішні проблеми Америки і фактично дефолт, неупинно продовжує втручатися у внутрішні справи інших країн. Навіть повідомлення Посла США в Україні Джеффі Пайєтта про тимчасове призупинення діяльності Посольства у зв’язку з подіями у Вашингтоні, не зупиняє іноземних урядовців «всувати свого носа» в український політикум.
Не є таємницею, що Сполучені Штати для реалізації своїх задумів з повалення правлячого режиму в Україні активно використовують не тільки Посольство, а й т.зв. Агентство США з міжнародного розвитку (USAID), яке, маючи статус американської державної установи, є основними провідниками корпоративно-фінансових інтересів США.

Черговою ж спробою американців вплинути на політичне життя України стало лобіювання ними питання необхідності прийняття нового Закону «Про референдум». Висновок такий можна зробити з гучних заяв іноземних політиків щодо порушення чинним Законом «Про референдум» прав та свобод громадян України.
Лобіювати розробку нового законопроекту щодо референдуму Сполучені Штати вирішили через українських грантоїдів - Світлану Заліщук, яка очолює ГО «Центр.Ua», славнозвісний рух «Чесно», а також голову профспілки ЗМІ «Медіафронт» Наталію Соколенко, яка 8 вересня цього року вже прославилась гучними заявами щодо недосконалості чинного закону під час спроби проникнути на референдум, організований Компартією України.
Цікавим також залишається й той факт, що на цих же вітчизняних запроданців Сполученими Штатами покладено завдання провести інформаційну кампанію на підтримку нового законопроекту серед населення та лідерів української опозиції, які у свою чергу лобіюватимуть прийняття нового закону у парламенті.
Невже пропагандистам та будівникам американської демократії на нинішньому етапі розвитку США є справи до України та її громадян?! Варто озирнутись, схаменутись і навести лад у власній НАДдержаві. Хоча, з їх підходами до власного вдосконалення, особливо демократії, так точно далеко…
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.