Гриценку б прочитати анекдот про тарганів та Піховшека

17 жовтня 2013, 16:44
Власник сторінки
0
244
Гриценку б прочитати анекдот про тарганів та Піховшека

Якби пан Гриценко був би морально готовий до жартів, то і не з’являлося б його здивування.

Прочитав блог А.Гриценка наступного змісту:

«На шляху до Вільнюса: Янукович гальмує?

На сайті Ради з'явився проект розкладу пленарних засідань на 22-25 жовтня і на 5-8 листопада. Законопроектів із "списку Фюле" НЕМАЄ…

Що це? Нерозторопність у плануванні? Чи Янукович натиснув на гальма?»

Засмучується політик. Дарма!

У нашому житті потрібно не втрачати почуття гумору. Тому що наша політика частенько нагадує анекдот про тарганів:

«Одного мужика замучили тараканы в квартире, и второй сказал ему проверенный действенный рецепт в полнолуние встань, говорит, посреди квартиры, и скомандуй: "Тарраканы! В колонну по четыре стройся, из квартиры на улицу шагом марш!" Но главное тут - не смеяться. Ну мужик так и сделал, и видит, тараканы действительно построились и пошли, и вот вышли уже все на лестницу, а сзади ковылял таракан на костылях. Увидел эту картину хозяин квартиры и не выдержал... рассмеяся. И тут таракан на костылях заорал: «Ребята, назад! Хозяин пошутил, мы остаемся!!!».

Якби пан Гриценко був би морально готовий до жартів, то і не з’являлося б його здивування.

А якщо серйозніше, то читав би цей політик рупора можновладців В. Піховшека, тоді б не було здивування. Бо пан В’ячеслав нас вже давненько підготував до не підписання Угоди про Асоціацію із ЄС у матеріалі: «11.10.2013 16:07 Вячеслав Пиховшек, МНЕНИЕ Что произойдет, если Соглашение об ассоциации Украины и ЕС останется неподписанным?»

Ось його висновки:

«… Допустим, Соглашение об ассоциации останется неподписанным. И что произойдет? А ровным счетом ничего…

… И в мире, и в Соединенных Штатах понимают, что эта страна никуда не денется, будет существовать, богата, работоспособна. Не будет катастрофы и с Украиной».

Так що, пане Анатолію, не буде катастрофи: Юля як сиділа,так і буде сидіти! Хай там фрау Меркель хоч лопне від обурення!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.