Манія переслідування у «Батьківщини» зростає

17 жовтня 2013, 17:37
Власник сторінки
0
184

Усім її представникам видається, що саме їх постійно переслідують, підслуховують, намагаються скомпрометувати

Передвиборча кампанія вже не за горами. Кожна політична сила намагається бути унікальною і неповторною у своїх підходах до вирішення все тих же відомих всім соціальних проблем, складної економічної ситуації і так далі. Кожен потенційний кандидат на «місце під сонцем» намагається підняти свій політичний рейтинг будь-яким способом. Деякі навіть, використовуючи та інтерпретуючи вже складену кимось ситуацію, скеровують позитивні зрушення на свою користь, привласнюючи «лаври» інших собі.
А у нашому випадку, ще цікавіше. Психологічний настрій всередині «Батьківщини» вже на межі. Всім, майже всім, її представникам здається, що саме їх постійно переслідують, підслуховують, намагаються скомпрометувати.

Одна із останніх вказівок керівництва партії стосувалось втілення нових ідей по недопущенню розповсюдження закритою електронною поштою ВО «Батьківщина» компрометуючих матеріалів. З цією метою було зобов’язано власний ІТ-відділ щодо розробки нових паролів та списків осіб, які матимуть право доступу до неї. Таким чином, планується унеможливити поширену останнім часом практику несанкціонованих керівництвом ВО «Батьківщина» відкритих звернень, які дискредитують партійне керівництво та вносять розкол у структурі. Найбільшу активність в цьому плані проявили Запорізька та Миколаївська обласні осередки «Батьківщини», активісти яких відкрито проявили своє невдоволення діями партійного керівництва.
Доля раціонального зерна у зазнаних діях звичайно є. І ідеї такого роду мають таки право на життя. Однак, все це більше схоже на зірваний загально-нервовий стан керівництва ВО «Батьківщини» внаслідок «осіннього» загострення, яке називається шизофренією.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.