Маніфест Вільної Людини!

20 жовтня 2013, 20:50
Власник сторінки
вольный художник
0
199

Я - Людина, чи цінність в факті належності до роду людського, а не в "суспільній користі"

Я сьогодні починаю нове життя. Я викидаю все, що мені заважає!

Я позбуваюся відносин, котрі лише забирають мій час. Я викреслюю зі свого життя друзів, котрі пишуть раз в півроку два стандартних слова: «Як справи?». Ті, кого насправді цікавлять мої справи, і так добре про них поінформовані. Ті, кого цікавлять мої справи, по-перше, самі поділяться зі мною, по-друге, не проігнорують мій сигнал «SOS!», а зателефонують і запитають: «що трапилось?». Мої справжні друзі не чіпатимуть мене, коли я буду щасливий з однією-єдиною людиною, але відразу прийдуть на допомогу, коли всі інші мене полишать.

Я видаляю всі зайві закладки з браузера. Всі ігри. В мене нема часу на забавки. Попереду в мене велика мета, і я не маю часу на дрібнички. Викинув кипи паперів. В Інтернеті є вся необхідна інформація.

Мені плювати на лівих та правих; червоних, білих чи синіх. Я чудово живу без МС та ЄС. Я просто не хочу Back in USSR. Тому що трохи пожив в ті часи, і не бажаю повертатися до зоопарку в якості експонату. Я – щаслива людина, тому що моя цінність – в мені самому, а не в якійсь користі, яку я чомусь маю приносити якомусь суспільству. Медведчуки, Симоненки та інші Суркови-Глазьєви-Затуліни. Якщо ви справді такі патріоти, то чому не пішли добровольцями в Чечню? Петро Миколайович, чому Ви не користуєтесь виробом українського автопрому? Адже це – робочі місця для українського народу, за який Ви так вболіваєте на словах…

Шановні депутати, урядовці, та пане Президенте! Ви весь час закликаєте мене, моїх родичів, друзів та знайомих, моїх співвітчизників «затягти паски». При цьому ви не соромитесь збільшувати видатки на своє утримання. Може вже час почати економити на собі? А ну, то збирайте манатки, та йдіть за відомою вам адресою – мені й без вас добре.

Шановні співвітчизники! Спробуйте прожити так хоча б один день: нікого не боячись, ні від кого не залежачи, з усвідомленням того, що влада – ваші найманці, а не рабовласники. Гарантую – Вам сподобається!!!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.