Свободівські рибалки на «ловців душ»

21 жовтня 2013, 08:11
Власник сторінки
0
7

А ще є інформація про використання цієї церкви спецслужбами Росії! Пошукайте в інтернеті…

Щось не складається останнім часом у ВО «Свободи» з релігійною підтримкою. Після невдалої спроби Тягнибока заручитись підтримкою патріарха УПЦ КП Філарета, він переключився на греко-католиків. При цьому, не цураються свободівці співпрацювати навіть з такими одіозними католиками, як з т.зв. «Догналівці- Українською правовірною греко-католицькою церквою. Про цю католицьку секту досить багато вже написано в інтернет просторі – тому повторюватись не буду.

  Так ось, у Львові останнім часом ці релігійники активізували різноманітні протестні заходи. І роблять вони це, як мені розповіла одна наближена до партійців людина, на замовлення Свободи», а саме народного депутата від цієї партії Олега Панькевича. Тобто, з однієї сторони «національно-свідомим» потрібно взяти гроші від капіталістів та промовляти щодо видобутку газу, а з іншої - чужими руками протестувати проти видобутку сланцевого газу – ось, отримуйте цю акцію від церкви. І головне – без жодного натяку на партійні сили. Не вигідно, щоб Україна під керівництвом саме Януковича підписала угоду про асоційоване членство з ЄС – можна відвезти «Догналівців» до Києва для протестів. 

 Незрозуміла тільки роль О.Панькевича – заступника голови парламентського комітету з питань євроінтеграції. Олеже, так ви «за» чи «проти»?

 А ще є інформація про використання цієї церкви спецслужбами Росії! Пошукайте в інтернеті… 

 Так що ж це таке, це ж якійсь театр абсурду. Виходить, що «Свобода» і російські гебісти за одне, чи може це ситуативне? А якщо ні? Давайте пофантазуємо: кому вигідні радикальні дії національних сил, які згодом можуть призвести до фашизації руху? Саме Росії, щоб грозити пальцем своєму народові: хочете як в Україні? А ще й Заходу наголосити: кого ви до себе приймаєте! У такому разі питання до Свободи: на кого працюємо, панове? На своїх ідеологічних ворогів? Чи то просто на замилення очей електорату?

 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.