«УДАР» рекрутує «ультрас»

21 жовтня 2013, 17:07
Власник сторінки
0
192

Залучення активістів фан-клубу київського «Динамо» до участі в агітаційних заходах партії Палатному було гарантовано майже задешево

В «УДАРі» за вказівкою лідера партії Віталія Кличка розпочався рекрутський набір партійних силовиків та активістів на передвиборчу кампанію. Однак, якщо питання про участь боксерів з київських спортивних секцій у силовій масовці на майбутніх акціях та мітингах вирішено, то з представниками «ультрас» все виявилось на багато складніше. Молодь досить скептично віднеслась до перспективи замість улюблених «роз» і вболівальницьких банерів носити «ударівські» логотипи і цінова планка питання для футбольних фанів виявилась значно вищою, ніж у прикормлених спортсменів.

В будь-якому разі, можливість використання багатотисячного молодіжного руху могла б позитивним чином відобразитись на передвиборчій кампанії Віталія Кличка. Відповідну вказівку по активації роботи з молодіжним середовищем для їх «примусового» рекрутування до передвиборчої кампанії нещодавно отримав заступник голови партії «УДАР» Артур Палатний, як голова Комітету ВР з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму.
Ним було вже проведено численні круглі столи з лідерами молодіжних та студентських громадських організацій на тему: «Перспектива розвитку молодіжної політики в контексті євроінтеграції України». Окрім агітації потенційних «ударівців», під соусом перспективи вступу до ЄС Палатний досяг і певних домовленостей з виконуючим обов’язки голови Київської обласної організації партії «УДАР» Смірновою, яка, до речі, неофіційно підтримує деяких представників футбольних «ультра», а також з керівником молодіжного руху «Волю Павлюченкам» Корнівським.
Домовленості, звісно, не зачепили весь спектр фанівського життя, але залучення активістів фан-клубу київського «Динамо» до участі в агітаційних заходах партії Палатному було гарантовано майже задешево. Такої слави «ультрас» ще не мали, проте грошей, проплачених за їхнє рекрутуваня, принаймні, «динамівського» фан-клубу, так и не бачитимуть. Що стосується інших представників молодіжного фан-руху, то торги досі продовжуються.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.