Коломойський проти Пінчука: чий «піар» товщий

21 жовтня 2013, 17:28
Власник сторінки
0
136

Конфлікт між підприємцями виник через ВАТ «Криворізький залізорудний комбінат», власність над яким олігархи доводять через Лондонські суди

Інформаційні війни між українськими олігархами набирали таких обертів, що їх почали відчувати організації, які існують за рахунок благодійності.
Так, майнові конфлікти та судові спори між Віктором Пінчуком та власниками фінансово-промислової групи «Приват» Ігорем Коломойським і Геннадієм Боголюбовим відчули на собі єврейські релігійні організації Дніпропетровщини. За словами головного рабина регіону Шмуеля Камінецького, через конфлікт між олігархами Віктор Пінчук навіть припинив фінансування єврейських закладів освіти Дніпропетровської області. Також рабин повідомив, що після припинення Пінчуком фінансування йому доводиться неофіційно підтримувати сторону «Приватівської» групи.

Як відомо, конфлікт між підприємцями виник через ВАТ «Криворізький залізорудний комбінат», власність над яким олігархи доводять через Лондонські суди. Проте, окрім судів олігархи використовують брудні технології у вигляді очорнення опонентів через ЗМІ.
Першим хто попав під гарячу руку опального Ігоря Коломойського – керівник «Українського медіа холдингу» Борис Ложкін. Саме його видання «Форбс» нещодавно оприлюднило інформацію, що нібито Коломойський і Боголюбов досягли усної домовленості з Пінчуком про створення на базі комбінату спільного феросплавного холдингу. Як виявилось, інформація була хибною, оскільки, після її публікації Ігор Коломойський в різкій формі провів бесіду з Борисом Ложкіним, вимагаючи від останнього терміново внести корективи до статті та звільнити за такий «ляп» головного редактора видання.
Від джерел, наближених до олігархів, стало відомо, що найближчим часом конфліктуючі сторони підключать важку артилерію у вигляді підконтрольних телеканалів. Що ж, цікаво буде дізнатись щось новеньке про мега-олігархів із замовних журналістських розслідувань. Чекаємо з нетерпінням побачити у кого, як кажуть, «шкіра товща»…
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.