В Івано-Франківській «Свободі» повний розвал

21 жовтня 2013, 17:34
Власник сторінки
0
146

Рогатинські «свободівці» навідріз відмовляються працювати під керівництвом новопризначеного І.Ящука та погрожують виходом з лав партії

«Вдала» кадрова політика керівництва ВО «Свобода» відносно місцевих осередків не має собі рівних, оскільки, замість того щоб зміцнювати позиції в регіонах за рахунок досвідчених кадрів та єдності партійного колективу, створює передумови до міжпартійних конфліктів та посилення бунтівних настроїв.
Подібні кадрові ротації не оминули і одну із колисок націонал-патріотичного руху України – Івано-Франківську область, де колишнього помічника нардепа від «Батьківщини» О.Сікори, депутата райради фракції НРУ пана Ящука було призначено головою Рогатинської «Свободи».

Відповідне призначення відбулося за погодженням з головою обласної організації ВО «Свобода», народним обранцем О.Сичем, який наразі не може дати раду протиріччям у Рогатинському осередку партії, які виникли після такого призначення.
Справа в тому, що рогатинські «свободівці» навідріз відмовляються працювати під керівництвом новопризначеного І.Ящука та погрожують виходом з лав партії. Мабуть, Ящук як колишній представник іншої політичної сили, не настільки пройнявся патріотизмом, щоб отак відразу керувати частинкою єдиної та справжньої рушійної сили націоналістичного руху.
В цьому випадку недалекоглядність кадрових рішень «свободівських» керівників може призвести до встановлення анархії в рядах Івано-Франківської «Свободи» та абсолютної втрати контролю над обласним осередком, який може у повному складі влитися до якоїсь більш привабливішої у кадрових питаннях партії.   
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.