Луценко за кошти Порошенка та Третьякова намагається реабілітуватися в Євросуді

21 жовтня 2013, 17:48
Власник сторінки
0
148

Юрій Віталійович розпочав збір коштів для покращення добробуту суддів ЄСПЛ, які ніяк не можуть розібратися з його доленосним позовом

Зі «скрипом» проходить процес вивчення Європейським судом з прав людини справи (ЄСПЛ) щодо юридичної реабілітації Юрія Луценка, який кілька років тому невдало вигуляв свого песика, несподівано опинившись у буцегарні.
Однак, Луценко не втрачає надії на те, що позитивне рішення такої вельми авторитетної європейської судової установи змусить пенітенціарну службу України вважати, що опальний екс-міністр внутрішніх справ гостював у них помилково та сприятиме його перетворенню у повноправного члена українського суспільства, відкривши шлях до політичних просторів.
Натомість, попри сподівання Луценка, ЄСПЛ 26 вересня цього року переніс розгляд справи на жовтень, оскільки матеріли, які позивач надав суду, не містять жодних підстав для задоволення позову, пропонуючи Юрію Віталійовичу доопрацювати наявні в нього матеріали по відповідній справі і повторно направити у Страсбург.

Враховуючи перспективу залишитися із судимістю, Юрій Луценко надав вказівку своєму адвокату Фоміну негайно «відполірувати» зазначені матеріали позовної справи, щоб євросудді, прочитавши їх, просльозилися і не роздумуючи задовольнили позов щодо повної реабілітації «підмоченого» героя української опозиційної естради.
Для посилення ефекту Фоміну дали карт-бланш на використання фальсифікацій заради надання позовній документації особливої трагічності та перекручення фактажу на користь законослухняного Луценка, який відсидів через власну політичну позицію відносно влади.
Водночас, опираючись на тюремний досвід, Юрій Віталійович все ж таки вирішив підстрахуватися та розпочав збирати кошти для покращення добробуту суддів ЄСПЛ, які ніяк не можуть розібратися з його доленосним позовом. Благо, що у Луценка є такі товариші як Петро Порошенко та Олександр Третьяков, які почали балувати Юру своїми грошима, реальна мета яких - забезпечення всеукраїнської євроінтеграційної піар-кампанії для «Третьої Української Республіки».
Бізнесмени вже вбухали в «ТУР» майже 700 тисяч гривень на виготовлення та розповсюдження всілякої рекламно-агітаційної продукції, які Юрій Віталійович планує використати для відмивання свого чесного імені. Але, за його підрахунками, необхідно 300 тисяч європейських тугриків, щоб належним чином вшанувати намісників європейської Феміди, тим самим прискорити процес прийняття ними позитивного рішення по реабілітаційній справі.
Натомість, самому Юрію Віталійовичу залишається сподіватись, що суддівський корпус ЄСПЛ злакомиться на його подачку і прийме таке бажане рішення.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.