Страшний сон Яценюка чи друге покоління Тимошенко

22 жовтня 2013, 20:59
Власник сторінки
0
173

На момент виборів донька Тимошенко формально задовольнятиме усі критерії, які виcуває українське законодавство до кандидатів на таку виборчу посаду

Не за горами 2015 рік - рік виборів, рік поворотних подій в українській політиці.
Ключова інтрига полягає не в тому, хто переможе, а в тому - хто піде. Як показують останні події, опозиціонери не можуть домовитись навіть про кількість кандидатів, а не те що про взаємну підтримку.
Шоком для усіх стане новий гравець на політичний арені.
Вітайте! Євгенія Тимошенко! Спадковість та династичність притаманна багатьом політичним елітам, однак, у даному випадку спадковість змушена.
Навіть за умови звільнення Юлія Тимошенко просто не зможе формально задовольнити критерії виборчого закону. Ясна річ, спрямовувати свою енергію та сили для підтримки будь-кого з опозиційних кандидатів для неї не є виходом. І не лише з огляду на психологічні особливості, а банально з розрахунку на досвід.

Юлія Володимирівна ще довго не зможе пробачити Арсенію Петровичу загарбання «Батьківщини». Та й які надії він виправдає, якщо перед підписанням Асоціації з ЄС вона вже не потребуватиме його допомоги на звільнення.
На момент виборів донька Тимошенко формально задовольнятиме усі критерії, у т.ч. віковий, які вимагає українське законодавство до кандидатів на таку виборчу посаду.
На додачу вона буде задовольняти ще й ряд електоральних критеріїв, а саме: молода жінка, можливо вже мати, спадковий політичний гравець, якісна закордонна освіта, одним словом тільки з урахуванням цих рис та допомоги харизматичної матері вона посуне на узбіччя Яценюка та Кличка, які на даний час свою електоральну підтримку знаходять саме  у молодих та амбітних прозахідних кар’єристів.
Вийшовши на політичну арену, Євгенія Тимошенко автоматичне збере під своє крило усіх маминих прихильників, які розбіглись по різним партіям після її політичної паузи.
Такий сценарій є не просто дуже вірогідним, подейкують, що Юлія Володимирівна вже попередньо визначилась з ним.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.