Чому банять усіх незгодних на УП?

23 жовтня 2013, 08:09
Власник сторінки
0
188

Гранторасти забанили мене на українській правді!

Після моїх викривальних статей про щирого «українця» Наєма, Лещенка та Притулу їхнє видання підступно заблокувало мене на УП. У найкращому дусі демократії. У тоталітарних суспільствах забанили б мого провайдера. Проте, для мене різниці немає.

Гранторасти вкрай «припухли», їхні роздуті щоки від американських харчів потерпають від нахабності.

Брудна наволоч постить статті з «Текстів» про користь, коли Україна укладе асоціацію ЄС не згадуючи ГМО, гомошлюби, ЖКГ мінімум за 600 євро щомісяця та інші прикраси вже арабського «європейського» світу. Центральна Європа наразі нагадує клітку з мавпами. Корінному жидові Лещенку, арабові Найєму та московитці – Притулі дуже вигідно працювати на шкоду Україні. Вас не дивує, чого це новинний склад цього інтернет- «ресурсу» очолюють люди, чия національність не є українською? Якийсь дивний збіг «обставин»…

До того ж, Сергій Лещенко настільки скурвився, що постить відверто антинаціональні пости:

http://blogs.pravda.com.ua/authors/leschenko/525efb9cb6bc9/

Тут чітко простежується національна неприязнь. Пояснюється вона наступним чином:

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=410782615659079&id=100001820318050

Оригінал жид Лещенко обережно видалив, але він є у ґуґлі, цитата:

«Оскільки "Свобода" вважає нормальним слово "жид", посилаючись на традиції, то за аналогією у нормальний вжиток вони мають ввести і слово "хохол". Тим більше можна знайти чимало українців, які не вважають це слово образливим. Тільки, починаючи цю дискусію, не слід забувати, що закінчиться вона тим, що назва партії віднині має звучати як "Всехохляцьке об"єднання Свобода"." кого як не жида це може хвилювати?!»

За ним підтягнувся і його друг Вахтанґ Кіпіані, відомий тим, що своїх дітей вдягав водночас в одяг українців та грузинів, зневажаючи європейське походження українців. Це неподобство можна спостерігати в його фейсбуці. Його репліка така:

http://www.radiosvoboda.org/content/article/24784267.html

 

Він порівнює історичну назву жидів з «малоросами» - казками імперської Московії. Хоча сам веде історичну «правду» на львівському каналі ZIK(Хайль?)

А цю статтю можна б було скоротити до одного речення – «Я не задоволений»:

http://blogs.pravda.com.ua/authors/leschenko/5254351ab3906/

 

Ну годі про гранторастів. Чого ж я такого поганого написав? Так, в одному з коментарів на УП про те, що «журналісти» протестують, я правдиво зауважив: «Які ж це журналісти? Це гранторасти!».

Це моя позиція, як громадянина. За неї я зазнав бану від сіонського видання. Насправді, колись це мало статись. Я багато читав про те, що людей банять на УП. Однак, не очікував, що це станеться так швидко. Мене забанили на історичній правді за викриття злочинів: УПА, Армії Крайової та інших покидьків, які брали до рук зброю. Проте УП – видання більш ширше і більш відвідуване.

Українська «правда» дуже поспішає – неборакам треба встигнути з’їсти американські гранти та швидко відзвітувати.

Ну що ж, побажаємо їм якнайскоріше того, чого вони бажають – якомога скоріше накрасти грошей. І звісно, бути покараними за це.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.