Єгора Соболєва під Київрадою підтримало аж четверо людей

23 жовтня 2013, 15:19
Власник сторінки
0
160

Попри шалене анонсування, зазначене безглуздя протривало кілька годин

22 жовтня під сходи будівлі Київської міської державної адміністрації невгамовний громадський активіст Єгор Соболєв вивів подихати повітрям купку несамовитих «кишенькових дисидентів», яка має гучну назву «Воля».
Виявилося, що зазначений «джаз-бенд» проводив акцію під назвою: «Альтернативне засідання Київради». Але, судячи по кількості засідаючих, складається враження, що проходило альтернативне засідання не Київради, а забутого богом і людьми африканського племені Тумбу-Юмбу. Поставили імпровізовану трибуну та кілька рядів стільців, аби розмістити «чисельну» аудиторію слухачів.

Надалі, вступне слово самого Соболєва: «прийшов час, коли є необхідність формувати справжню Київраду, і виносити на суд громадськості проблеми міста, які чиновники просто не помічають, не хочуть бачити. Необхідно пропагувати важливість вирішення цих проблем. Це не прес-конференція, це альтернативне засідання Київради». На жаль, так мало киян мали змогу почути яскравий та відвертий виступ Єгора Соболєва, який кожний раз засинає із думкою про особисте м’яке крісло в сесійній залі Київради.

Поруч із Лідером за головним столом сиділи «волівці» Ігор Луценко та Максим Маньковський, які, напевно, із-за почуття жалю вирішили підтримати свого позбавленого розуму товариша. Попри шалене анонсування, зазначене безглуздя протривало кілька годин, надаючи перехожим можливість вдосталь поглузувати з трійки клоунів, що уявили себе сучасними декабристами, на яких без посмішки дивитися неможна, оскільки зі сторони ця горе-акція, через втричі більшу  кількість представників ЗМІ, виглядає неначе зйомки недолугого шоу, на кшталт «шоу довгоносиків» або чергової промову телевізійного персонажа Єгора Лупана.
Тому, Соболєву варто подякувати великій купі журналістів, які прибули на акцію на його осбисте прохання та зробили його більш видовищним, що хоч якось привернуло увагу зівак. Але, присутнім на акції журналістам варто замислитися над своєю професійністю, бо не можна приділяти такої уваги подібним прмітивам, коли громадськість потребує  суспільнозначущих новин, а не репортажів про те як хворі на голову хлопці вирішили посидіти на стільцях біля КМДА.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.