«Свобода» та Партія регіонів разом !?

24 жовтня 2013, 14:40
Власник сторінки
0
10

«Cвободівці» голосно добивають «пригнічених» Анісімова та Маркова на їх шляху до СІЗО.

Незвичайні події відбуваються останніми днями з патріотами зі «Свободи».

Палкі звинувачувачі Партії регіонів у «бандитських методах», продажу національних інтересів Росії, нелюбові до української мови, небажанні носити вишиванки та усіляких інших гріхах і негараздах раптом бурхливо підтримують дії влади стосовно Анісімова у Запоріжжі та Маркова в Одесі.

 Під гучними гаслами і головне, під камерами різноманітних телеканалів, «свободівці» голосно добивають «пригнічених» Анісімова та Маркова на їх шляху до СІЗО.

Під вікнами Печерського суду Києва, коли оголошувалось рішення про арешт Маркова, «свободівці» голосно проголошували підтримку владі у боротьбі з бандитизмом.

Нажаль здається, що головна мета функціонерів від «Свободи», – під будь-яким приводом виставити свою символіку перед телекамерами, не цураючись принизливим станом своїх «супротивників».


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.