Віталій Кличко розпочав дурити молодь через SMS-повідомлення

24 жовтня 2013, 17:44
Власник сторінки
0
214

Гроші, отримані від SMS-голосування, повністю будуть витрачені на діяльність «ударівських» виборчих штабів

Німецькі партнери лідера партії «УДАР» Віталія Кличка розробили новий проект з визначення єдиного кандидата від опозиції на президентських виборах в Україні шляхом SMS-голосування. Керівництво «УДАРу» планує невідкладно застосувати на практиці німецьке ноу-хау, оскільки відповідного характеру опитування особливо популярні серед молоді, якій імпонує політик Кличко, а це надасть змогу продемонструвати громадськості його перевагу над іншими кандидатами та підняти рейтинг партії.

Але, головною привабливістю цього проекту є те, що гроші, отримані від SMS-голосування (вартість одного повідомлення складатиме не менше 5 грн.) повністю будуть витрачені на діяльність «ударівських» виборчих штабів. Фактично, Віталій Кличко планує у такий спосіб підняти свій рейтинг та за рахунок виборців розрахуватись із помічниками на президентських виборах. Блискуча комбінація: «на шаріка» в’їхати на Банкову.
Відчувається німецький підхід до справи, адже боярство Кличка ніколи б до такого не додумалося, оскільки звикли оббирати народ традиційними методами –  наскоком банально грабувати.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.