Пашинський в ефірі у Шустера розкрив суть «Батьківщини»

24 жовтня 2013, 18:34
Власник сторінки
0
177

Пашинський, який вступив у словесну перепалку з «регіоналкою» Бондаренко, іронічно порівняв свою політичну силу з фашистами

Напередодні чергової політичної битви титанів на ток-шоу  «Шустер Live», що виходить по п’ятницях, варто при гадати минуло тижневу програму, зокрема її один цікавий момент.
Саме 18 жовтня під час ефіру у Шустера зійшлись у битві не на життя, а на смерть представники різних політичних таборів.
Як завжди, дискусія розгоралась та наповнювалась емоціями. В кінці кінців, заступник голови фракції «Батьківщина» Пашинський, який вступив у словесну перепалку з «регіоналкою» Бондаренко, іронічно порівняв свою політичну силу з фашистами.

Це висловлювання миттєво спричинило резонанс в лавах «Батьківщини» та викликало неабияке обурення керівників та рядових членів партії. Це зрозуміло, бо таке порівняння може стати приводом для інформаційного вибуху, який дуже негативно позначиться на іміджі політсили.
Виходить, що Пашинський сказав правду в розпалі дискусії, а в «Батьківщині» образились. Після такого навіть можливі кадрові зміни в керівництві «Батьківщини», бо Яценюк вперто не бажає попускати Пашинському відверто безглузді емоційні посили.
Кого на цей раз виставить «мудрий Арсеній» для інформаційно-пропагандистської битви, дізнаємось уже ввечері у п’ятницю. Шоу ж повинно продовжуватись.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.